این هفته اغلب نشریات و مطبوعات محلی کردستان غیر از سه هفتهنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی سیروان و هفته نامه ورزشی بههیز و هفتهنامه بهیانی بقیه نشریات هر کدام بدلایلی منتشر نشدند.
هفته نامه سیروان در شماره ۱۰۶۸ شنبه ۲۱ دی ماه، گزارشی با عنوان حلبچه از زندگی سخن میگوید، به جزییات سفر مسوولان اتاق بازرگانی حلبچه عراق به استان کردستان و امضای تفاهم نامه اقتصادی پرداخته است.
همچنین در این هفته نامه گزارشی با عنوان دانشمندان کُرد در آسمان پرپر شدند، منتشر شده که در آن به سقوط هواپیمای اوکراینی و جان باختن پنج تن از اهالی استان کردستان در این سانحه هوایی پرداخته شده است.
زمین در عین الاسد پاره پاره شد، عنوان گزارش دیگری است که در هفته نامه سیروان منتشر شده و بازتاب حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق و مراسمهای مختلف بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیزدر این هفته نامه مورد بررسی قرار گرفته است.
یادداشتی نیز به قلم جلیل بهرامینیا با عنوان چنین رفتاری با چنین دانشمندی سزاست؟، منتشر شده که نویسنده ضمن اشاره به مراسم ختم دکتر اسعد شیخالاسلامی استاد دانشگاه تهران و موسس کرسی فقه شافعی از حضور کمرنگ مردم در مجلس ختم وی در مسجد ملاویسی سنندج انتقاد کرده است.
هفته نامه ورزشی به هیز در شماره ۲۱۵ منتشر شده روز یکشنبه ۲۲ دی عنوان جعبه سیاه ثبات مدیریت ورزش کردستان را که یک میزگرد است تیتر اصلی این شماره خود قرار داد، در این میزگرد که با حضور پنج تن از کارشناسان حوزه ورزش برگزار شد، عملکرد ۶ ساله مدیرکل ورزش و جوانان کردستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نه بزرگ مجمع تکواندو به مدیران دولتی، عنوان گزارشی خبری از برگزاری مجمع انتخابات این هیات و آوالان همچنان چشم انتظار کمک مسوولان، تیتر گزارشی است که به وضعیت بد باشگاه فوتبال آوالان کامیاران از لحاظ مالی و عدم تحقق وعده مسوولان برای کمک مالی به این تیم اشاره دارد.
در صفحه اول این هفته نامه ورزشی مصاحبه ای با والی فلاحی قوی ترین مرد کردستان با عنوان منتظر حمایت کسی نیستم، انجام شده و از کمبود امکانات تمرینی این ورزشکار و عدم انتظار وی از مسوولان صحبت شده است.
بهنام نظری نیز در یادداشتی با عنوان انقلاب ۱۰ سالگی با اتفاق مبارک در فوتبال کردستان، به بررسی وضعیت هیات فوتبال استان و تمجید از روسای هیات به دلیل استفاده از جوانان و جوان گرایی در مدیریت پرداخته است.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۱۵۸ نشریه در کردستان مجوز فعالیت گرفته اند که از این تعداد اکنون ۱۰۲ رسانه شامل رسانه های چاپی، خبرگزاری و پایگاه های خبری برخط و غیر برخط در استان فعال است.