بهمن مرادنیا روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار بر حفظ واحدهای تولیدی و رفع مشکلات آنها در استان تاکید کرد و اظهار داشت: واحدهای تولید گوشت قرمز از محل تسهیلات اشتغال پایدار ایجاد شدهاند و اگر در پروسه تولید و فروش این محصول مشکلاتی پیش آید برگشت تسهیلات نیز دچار مشکل میشود.
وی با اشاره به اینکه درخواست آزاد کردن مجوز صادرات گوشت قرمز از مرزهای استان را کردهایم، اضافه کرد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری پیگیریهای لازم را در خصوص این درخواست از مراجع ذیصلاح انجام دهند.
استاندار کردستان با اشاره به اینکه گزارشهایی مبنی بر گرانی برخی کالاها در بازار استان بعد از افزایش قیمت بنزین اعلام شده است، افزود: قیمت تمام کالاها به ویژه کالاهای اساسی در بازار باید رصد و به خوبی کنترل و با گرانفروشان و افراد خودسر که اقدام به افزایش قیمتها کردهاند، برابر قانون برخورد شود.
مرادنیا یادآور شد: تمام هدف و تلاش ستاد تنظیم بازار استان این است که تولید دچار مشکل نشود و مصرفکنندگان هم با خیال راحت اقدام به تهیه کالاهای مورد نیاز خود کنند.
تشدید مبارزه با قاچاق دام زنده از مرزهای استان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هر نوع خروج دام زنده از کشور قاچاق محسوب میشود، گفت: قاچاق دام زنده به اقتصاد کشور ضربه میزند بنابراین تشدید مبارزه با این معضل در دستور کار است.
حسین فیروزی با بیان اینکه سیستمی برای تحویل تمام دامهای قاچاق ضبط شده به بازار در استان باید تعریف شود، افزود: اشکال اجرای مصوبه سال گذشته مربوط به تحویل دامهای قاچاق از سوی مراجع انتظامی و مرزبانی باید اصلاح شود.
وی اضافه کرد: بزودی جلسهای با حضور معاون سیاسی استاندار، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، فرماندهان هنگ مرزی، روسای سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و دامپزشکی کردستان برای اصلاح این مصوبه تشکیل میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان بر ایجاد گشت مشترک ویژه برخورد با عرضه کنندگان کپسول گاز مایع در استان نیز تاکید کرد و یادآور شد: این کپسولها علاوه بر اینکه خارج از شبکه عرضه و فروش توزیع میشوند از نظر ایمنی هم امنیت شهروندان را به خطر میاندازند لذا باید به طور ویژه با توزیع کنندگان آن برخورد شود.
۳۰ هزار خانوار روستایی و شهری کردستان مشتری گاز مایع هستند
رییس واحد تامین و توزیع شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: سهمیه گاز مایع استان در آبان امسال ۲ هزار و ۸۰۰ تُن بود و در آذر و دی ماه نیز این میزان به سه هزار و ۴۰۰ تُن افزایش یافت.
کورش رحیمزاده اضافه کرد: ۳۰ هزار خانوار شهری و روستایی در استان مشتری نفت سفید و گاز مایع هستند و در این بین ۷۰ درصد گاز مایع برای شارژ غیرمجاز خودروها مصرف میشود.
وی با اشاره به اینکه مساله مذکور موجب شده تامین گاز مایع این تعداد خانوار با مشکل مواجه شود، افزود: ۸۰ درصد سهمیه گاز مایع استان در سال جاری جذب شده البته شرکت ایران پرسی گاز در استان در جذب سهمیه گاز مایع خوب عمل نکرده است.