مهدی کاظمی خالدی روز دوشنبه در حاشیه اختتامیه مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مناظرات دانشجویی در دانشگاه کردستان در گفت‌ وگو با خبرنگاران اظهار داشت: مناظرات دانشجویی با هدف تمرین گفت‌وگوی صحیح علمی و اخلاقی بین دانشجویان برنامه‌ریزی و طراحی شده است.
وی با اشاره به اجرای مدل مسابقه‌ای مناظرات دانشجویی افزود: فضای شاد و جذابی برای دانشجویان ایجاد شده تا به عنوان یک کلاس آموزشی از آن بهره ببرند.
خالدی اضافه کرد: دانشجویان با انتخاب یک گزاره که از موضوعات روز جامعه است، نظرات خود را با صدای رسا بیان کنند و مباحث مورد نظر خود را در قالب کار تیمی جمع‌آوری کرده و به صورت علمی با مخالفان نظرات خود گفت‌وگو و بحث کنند.
وی مناظرات را بهترین فرصت گفت‌وگو و بیان آزاد نظرات دانشجویان دانست که موجب می‌شود تا فضای گفتمان اخلاق در دانشگاه‌ها شکل بگیرد.
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور تاکید کرد: مخاطبان به ویژه مسئولانی که در مناظره دانشجویی حضور می‌یابند، با نظرات، اندیشه و دیدگاه‌های جوانان در مورد مسائل روز جامعه بیشتر آشنا می‌شوند.
وی با مثبت ارزیابی کردن اجرای طرح مناظره دانشجویان ادامه داد: سال اول این مناظرات با ۱۶ تیم در تهران کار خود را آغاز کرد و در هشتمین دوره مناظره دانشجویی ۷۰۰ تیم با ۸۰۰ مناظره در قالب استانی، منطقه‌ای و کشوری با هم به رقابت می پردازند.
خالدی با اشاره به برگزاری  اختتامیه هشتمین دوره مناظرات دانشجویی کشور در ۱۶ آذر سال جاری گفت: موضوعات گزاره‌های انتخابی در این مسابقات در بحث‌های اجتماعی، سیاسی، سلامت و فرهنگی  است.
وی افزود: مجموعه‌هایی که به این فضا اعتقاد دارند، در این مناظرات با ما همراه بوده و خروجی گزاره‌ها در حوزه‌های مختلف دسته‌بندی شده و برای سیاستگذاری آینده در اختیار مسئولان قرار می‌گیرد.  

هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۱۶ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های استان‌های غرب و شمالغرب کشور از روز شنبه ۱۸ آبان در تالار مولوی دانشگاه کردستان آغاز شد،  دانشجویان حاضر در این مناظرات از مرحله استانی به مرحله منطقه‌ایی راه یافته‌ و به مدت سه روز با هم رقابت کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.