به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، الهه قادرمرزی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: فعالیت کانون خیریه سندرم داون در سال ۹۷ با مجوز رسمی از استانداری و با هدف حمایت از افراد مبتلا به این عارضه در سنندج شروع به فعالیت کرده است.
وی با بیان اینکه بیشترین افراد مبتلا به بیماری سندرم داون در کردستان را پسران تشکیل میدهند افزود: افراد در ردههای سنی مختلف از یک ساله تا ۴۵ سال تحت حمایت این انجمن هستند.
قادرمرزی بیان کرد: تعداد ۱۵۰ نفر مبتلا، تحت حمایتهای مادی و معنوی این انجمن هستند که از محل اعتبارات مردمی تامین اعتبار میشوند.
مدیرعامل انجمن حمایتی از بیماران سندرم داون در کردستان به مشکلات این انجمن اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر مکان مناسبی که بتوان تمام کلاسهای آموزشی مورد نیاز این افراد تشکیل شود، وجود ندارد و مکان فعلی بطور موقت توسط دارالاحسان در اختیار ما قرار گرفته است و هر لحظه ممکن است که پس گرفته شود.
وی عنوان کرد: یک دستگاه ماشین ون برای جابجایی بچههای مبتلا به سندرمداون در این انجمن نیاز مبرم است چون جابجایی بچهها به دلیل مشکلات زیاد آنان و نداشتن وسیله جابجایی از سوی والدین، دغدغه بسیاری از خانوادهها است.
قادرمرزی هدف از ایجاد این انجمن را ارتقای کیفیت زندگی و توانمندسازی افراد مبتلا به سندرمداون برشمرد و گفت: تعداد زیادی از این بیماران ضریب هوش بالایی نیز دارند که اگر شناسایی شوند و استعدادها و خلاقیت آنان پرورش یابد، امکان دریافت مقامهای قهرمانی در عرصههای مختلف ورزشی، درسی و . .. را نیز دارند.
مدیرعامل انجمن حمایتی از بیماران سندرمداون در کردستان به نبود مکانی برای نگهداری بیماران بیسرپرست گریزی زد و تصریح کرد: برخی از این بیماران توسط خواهر یا برادرهای آنان نگهداری و حمایت میشوند یعنی به دلیل مراقبت از خواهر و برادر مبتلا به این بیماری ازدواج نکرده و مجبور به نگهداری از آنان هستند.
وی بر ایجاد مکانی برای افراد تحت حمایت این انجمن تاکید کرد و خاطرنشان کرد: بعد از فوت یا ناتوانی والدین و یا دیگر اعضای خانواده این افراد به دلیل مشکلات ناتوانی و عدم والد حمایتگر سرگردان خواهند شد.
46