چیا صالحی بابامیری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان زباله در روز به سایت تفکیک زباله شهرداری سقز انتقال مییابد و مراحل تفکیک زباله تر و خشک و فرایند تبدیل آنها به پَرَک و گرانول انجام میشود.
وی افزود: خط سورتینگ پسماند با ظرفیت ۲۰۰ تُن در یک شیفت راه اندازی مجدد شده و بزودی تفکیک زباله در سطح محلات سقز نیز شروع خواهد شد که با این کار پسماند زباله بهتر و موثرتر تفکیک و دفع آن آسان تر خواهد بود.
صالحی بابامیری با بیان اینکه شهرداری سقز تلاش می کند با مشارکت سرمایهگذار بخش خصوصی کارگاه پسماند زباله را تجهیز و مدرن سازی کند، اضافه کرد: با این کار دفن زباله را به حداقل خواهیم رساند تا حذف آن در سال های آتی با رعایت کامل مسائل بهداشتی انجام شود.
وی یادآور شد: تفکیک زباله به شیوه تفکیک در مقصد و پردازش آن در خط سورتینگ در محل سایت پردازش بدرآباد که از شهر سقز فاصله دارد برای جلوگیری از آلودگی زیست محیطی انجام خواهد شد.
شهردار سقز تاکید کرد: زباله های تر به کمپوست گرانوله و زباله های خشک به پرک تبدیل و به کارخانه ها برای بازگشت به چرخه مجدد استفاده و تولید تحویل میشود.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.