رئیس دانشگاه کردستان  عصر پنجشنبه در مراسم اختتامیه اولین همایش بین المللی  ورزش و توسعه پایدار، اظهار داشت: امیدواریم پژوهشگران و سرآمدان علم ورزش و ترتبیت بدنی کشور توانسته باشند، دستاوردهای خوبی از این همایش داشته باشند.
رحمت صادقی با بیان اینکه برگزاری کنفرانس‌های مشترک می‌تواند، وجهه بین المللی دانشگاه کردستان کردستان گسترده تر کند، افزود:۴۵ سال از عمر این دانشگاه می‌گذرد  و در حال حاضر ۱۱ هزار دانشجو و  ۴۰۰ استاد در هفت دانشکده مشغول به تحصیل و تدریس هستند.
 وی اضافه کرد:  هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۵۶ مقطع کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو  در ۱۱۴ رشته مقطع کارشناسی ارشد و ۵۰۰ نفر در ۳۰ رشته مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه ۵۰۰ دانشجو از اقلیم کردستان عراق در این دانشگاه تحصیل می‌کنند تاکید کرد: اساتید این دانشگاه در کنار آموزش انسانی تلاش می کنند در زمینه تحقیق و پژوهش و مسئولیت اجتماعی نیز آموزش‌های لازم را داشته باشند و کنفرانس‌ها را به سمتی برده‌اند که راهکاری علمی برای پیشرفت جامعه داشته باشد.
صادقی یادآور شد: در رتبه بندی اخیر تایمز انگلستان، دانشگاه کردستان برای اولین بار توانست پله ۸۰۱ تا هزار دانشگاه‌های جهان را به خود اختصاص دهد و در بین دانشگاه‌های کشور هم در پله ۲۱ ایستاد که دستاوردی ارزشمند برای دانشگاه کردستان است.


ارسال ۳۵۷ مقاله به دبیرخانه همایش
دبیر علمی همایش بین المللی ورزش و توسعه پایدار  هم در این همایش گفت: اهداف توسعه پایدار در انسان سالم، جامعه سالم و زندگی سالم خلاصه می شود.
سردار محمدی با بیان اینکه ورزش و تربیت بدنی با نشاط و شادابی ارتباط مستقیمی دارد، افزود: در گذشته ورزش جایگزینی به جای جنگ بود که بنیاد جنگ‌ها بر اساس ورزش قلمداد می شد و بعدها ورزش جایگزین جنگ شد.
وی اضافه کرد: پس از آن بود که به جای توپ جنگی، توپ ورزشی جایگزین شد و بعدها ورزش جایگزینی برای صلح و خود موجب آشتی شد و همایش های ورزشی هم در همین راستا شکل گرفت و ورزش اساس صلح و توسعه پایدار شد و ما هم با این تفکر این همایش را برگزار کردیم.
وی با اشاره به ارسال ۳۵۷ مقاله به دبیرخانه افزود: ۲۲۰ مورد از این مقاله ها به صورت پوستر بود و دبیرخانه همایش برای اولین بار همایش را به صورت استاد محور با حضور اساتید برجسته کشور برگزار کرده است.

دبیر علمی همایش بین المللی ورزش و توسعه پایدار با بیان اینکه در روز دوم این همایش ۱۲ کارگاه، پنل و دوره آموزشی برگزار شد گفت: سه نشست سه جانبه نیز در این همایش برگزار شد که اولین نشست بین دانشگاه کردستان، دانشگاه سلیمانیه و انجمن آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران، دومین نشست بین دانشگاه کردستان، دانشگاه سلیمانیه و انجمن مدیریت ورزشی ایران و نشست سوم نیز مابین دانشگاه‌های کردستان و سلیمانیه و پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.
محمدی با بیان اینکه ۵۱ مقاله در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد گفت: پنج مقاله به عنوان سخنرانی برتر در این همایش برگزیده شد.
وی همچنین افزود : تفاهم‌نامه نهایی نیز بین دانشگاه سلیمانیه عراق، دانشگاه کردستان، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، انجمن آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران، انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران امضا شد.
این همایش سال آینده در دانشگاه سلیمانیه اقلیم کردستان عراق برگزار می شود.
پاییز امسال در دانشگاه کردستان چهار رویداد علمی شامل همایش بین المللی باستان شناسی عصر آهن، همایش ملی شافعیان در گستره تمدن ایران اسلامی، اولین همایش بین‌المللی  ورزش و توسعه پایدار و اولین کنفرانس بین المللی گردشگری توسعه: چالش ها و راهبردها برگزار می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.