به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید جمیل احمدی هدف از تدوین این سند را انطباق بیش از پیش آموزش های مهارتی ارائه شده توسط این اداره کل با نیاز بازار کار و مزیت های نسبی هر منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: این سند می تواند به عنوان یک برنامه ریزی میان مدت در راستای تعامل و همگرایی دستگاه های اجرایی، مجری ارائه آموزش های مهارتی در استان، مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی با اشاره به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: این سازمان به عنوان تنها متولی رسمی ارائه آموزش های مهارتی غیر رسمی در سطح کشور در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر فعالیت می کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان تربیت نیروی متخصص و کارآمد جهت ورود به بازار کار و ارتقاء سطح مهارتی افراد شاغل در بازار کار را از جمله اهداف این سازمان در سطح کشور برشمرد و افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با رویکرد تلفیق دانش و مهارت و ایجاد نگرش کارآفرینانه سعی در تربیت فارغ التحصیلان دانشگاهی جهت ورود به بازار کار را دارد.
احمدی تصریح کرد: باید در تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه ای در سطح استان به ظرفیت های دستگاه های اجرایی توجه شود و مزیت های نسبی هر منطقه و هر شهرستان در تدوین این سند در راستای کارایی آن مد نظر قرار گیرد.
۴۶