به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید آرمان حسینی با بیان اینکه انجمن رباتیک دانشگاه کردستان طی ۲ سال گذشته در اوج پیشرفت خود بوده و با توجه به شرکت در مسابقات سهمیه جهانی را گرفته است، اظهار داشت: این انجمن در سال گذشته مدرسه رباتیک خود را تاسیس کرده و درحال حاضر مشغول فعالیت است.
وی گفت: متاسفانه در محور نت ورک رباتها در ایران خیلی کم کار شده است بنابراین ما سعی داریم یکی از محورها را بر این اساس قرار دهیم.
دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور تصریح کرد: این کارگاه با هدف پرورش نیروهای مستعد و متخصص در حوزه رباتیک و ایجاد فضای همکاری برای نشر هرچه بهتر الگوهای استاندارد رباتیک در سطح کشور توسط اتحادیه علمی دانشجویی رباتیک ایران تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
حسینی با اشاره به برگزاری این کارگاه در سطح بسیار عالی، افزود: این کارگاه رویکرد متفاوتی با ۲ دوره قبلی خود داشت و آن هم اضافه شدن بخش آنلاین بود.
وی با اشاره به ثبت نام ۳۰۰ نفر در ۲ بخش آنلاین و حضوری بیان کرد: از این تعداد ۱۰۰ نفر به صورت رقابتی برای حضور در دوره حضوری برگزیده شدند و با شرکت در بخش حضوری، سه روز تحت نظر بهترین اساتید ایران آموزشهای مورد نیاز را کسب کردند و به عنوان سفیران اتحادیه به دانشگاهها معرفی خواهند شد.
دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور برنامههای اجرایی در حوزه رباتیک را در ۲ حوزه مسابقهای و نمایشگاهی عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه از سه ماه قبل بحث تولید محتوا را مطرح کردهایم در بخش آموزشی برنامه های کمتری برگزار شده لذا سعی ما بر این است تا تمامی دانشگاهها، موسسات و تیمهای دانشآموزی از بعد علمی هم تقویت شوند.
حسینی با بیان اینکه ۱۰۰ نفر در سومین کارگاه ملی رباتیک از ۲۳ دانشگاه کشور حضور دارند، عنوان کرد: چهار انجمن رباتیک در ۵ دانشگاه و موسسه رباتیک استان و سه انجمن رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه کردستان فعال است.
دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور در پایان اضافه کرد: کارگاه ملی نماد و سمبل اتحادیه و رسالتی برای آموزش اصلی در کشور است که ما در قالب یک رویداد آموزشی، کارگاه ملی رباتیک را ارائه دادیم.
46