رحمان حریری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس بررسی های انجام شده 60 درصد زنان معتاد در کردستان به پیشنهاد همسران خود به اعتیاد روی آورده اند.
وی اولین عامل اعتیاد در نوجوانان را تفریح و کنجکاوی و در میان زنان، اعتیاد مردان دانست و افزود: مرد دارای اعتیاد برای اینکه مورد اعتراض همسر واقع نشود با روش های گوناگون از جمله مصرف قرص، زن را به مواد مخدر آلوده می کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، افسردگی و نبود نشاط اجتماعی را یکی دیگر از دلایل اصلی اعتیاد در میان زنان اعلام کرد و یادآور شد: آلوده شدن به اعتیاد مربوط به چهار حوزه فردی، خانواده، دوستان و اجتماع است.
حریری با بیان اینکه در آیتم اعتیاد فردی، اولین عامل برای آلوده شدن کنجکاوی، دوم کسب لذت و تفریح و در نهایت مشکلات روحی و روانی است، گفت: سیستم آموزشی کشورمان نیز استرس و اضطراب زیادی به دانش آموز و دانشجو وارد می کند و این موضوع هم در اعتیاد تاثیر زیادی دارد.
وی شکست های عاطفی را موجب استرس، افسردگی و روی آوردن به مصرف مواد مخدر دانست و تاکید کرد: از آنجایی که مصرف شیشه لذت کاذبی به فرد می دهد تمایل زنان افسرده به مصرف آن افزایش یافته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان به تخریب یک میلیون سلول مغز در اثر یک بار مصرف شیشه اشاره کرد و افزود: مصرف شیشه بسیار اعتیادآور است و زنان در صورت اعتیاد بخاطر تامین هزینه های آن هر کاری انجام می دهند.
حریری مهمترین بنیان پیشگیری از اعتیاد و آلودگی به آن را خانواده دانست و اظهار داشت: آسانی دسترسی به مواد مخدر در اجتماع، مدگرایی (مثل مصرف گل)، کمبود مراکز مشاوره، فقر، تورم و بیکاری زمینه را برای اعتیاد بویژه در زنان افزایش می دهد.
به گزارش ایرنا، براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 جمعیت استان کردستان یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر است که 812 هزار و 776 نفر آن مرد و 790 هزار و 235 نفر زن هستند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.