به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر حسنی روز سه شنبه در نشست فیلمسازان استان های کردستان، لرستان و خوزستان در سنندج اظهار داشت: به منظور بهره گیری از ظرفیت هنرمندان استان های مختلف کشور در بیان هنرمندانه معضلات اجتماعی برای آگاه سازی اجتماعی و کاهش آسیب های مرتبط با آن در جامعه تولید فیلم های 100 ثانیه ای در استان های مختلف کشور در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: در هر منطقه یک ناظر مسئولیت بررسی طرح ها و نظارت در روند تولید را برعهده دارد و ناظر این منطقه پوران درخشنده کارگردان نامی کشور تعیین شده و تنها آثاری مورد تأیید حوزه هنری قرار می گیرد که ناظر مربوطه آن را تأیید کرده باشد.
مدیر کارگروه هنرهای تصویری حوزه هنری کشور گفت: در آثار تولید شده توجه به ارائه راه حل و بیان درست مشکل مورد توجه است و هر هنرمند باید اثری مربوط به معضل استان محل سکونت خود را براساس اولویت های اعلام شده در بخش آسیب های اجتماعی و با رویکردی کاملا حرفه ای تولید کند.
وی گفت: هنرمندان ظرف مدت 10 روز باید طرح، رزومه، برآورد مالی وعوامل تولید را معرفی و پس از تصویب توسط ناظر در مدت زمان مشخص 2ماهه به تولید اثر بپردازند.
حسنی اظهار داشت: همچنین یک زمان نیز برای رفع مشکلات احتمالی براساس نظر ناظر داده می شود که امید می رود در پایان این پروژه که ابتدای آذرماه است شاهد آثاری ارزشمند در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در سراسر کشور باشیم.

** بیان سیاهی آسیب های اجتماعی توسط هنرمندان
کارگردان نامی کشور نیز در این نشست بر نقش و رسالت هنرمندان در بیان درست و هنرمندانه سیاهی های آسیب های اجتماعی تأکید کرد و گفت: توجه جدی به آگاهی سازی جامعه، ارائه راه حل و مقابله با آسیب های اجتماعی امری جدی است.
پوران درخشنده افزود: نقش هنر و هنرمندان در این زمینه بسیار پررنگ است و اکنون که مسئولان بادرک درست از این نقش هنرمندان را به یاری طلبیده اند وظیفه ما هنرمندان تلاش برای بهره گیری از تمام ظرفیت های هنری در بیان درست معضلات و مشکلات آسیب های اجتماعی، ارائه راه حل و برانگیختن جامعه در مبارزه با آن است.
وی افزود: ساخت فیلم 100 ثانیه ای با موضوع آسیب های اجتماعی که در آن هنرمند بتواند در کوتاهترین زمان پیام خود را به مخاطب منتقل کند کاری سخت و پیچیده است.
این کارگردان برجسته اضافه کرد: این کار مستلزم پژوهش و انتخاب ساختاری مناسب است که بتواند درد را ببیند و بیان کند و همزمان با انتقال پیام به مخاطب، راهکار برخورد و مبارزه با آن را نیز ارائه دهد.
وی افزود: آسیب های اجتماعی در درون خود سیاهی های بسیاری دارد و بیان درست و هنرمندانه به تصویر در آوردن این سیاهی و هشدار به جامعه با ارائه راه حل بسیار مهم است.
درخشنده اظهار داشت: این آسیب ها بر اساس هر استان و توسط استانداری ها مشخص شده است و هر هنرمند فیلمساز براساس اولویت های اعلام شده باید با بهره مندی از زبان و یا گویش محلی، فرهنگ و ویژگی های بومی استان خود با بهره مندی از تیمی کاملا حرفه ای به تولید طرح های تصویب شده بپردازد.
وی گفت: هدف این پروژه نگاه جشنواره ای نیست بلکه به دنبال آن هستیم تا این آثار پس از ارائه بتواند ضمن معرفی درست آسیب در کاهش و رفع این معضل ها به مردم و مسئولین کمک کند.

** عزم هنرمندان برای کاهش آسیب های اجتماعی
رییس حوزه هنری کردستان نیز با اشاره به جایگاه بالای آثار هنری در افزایش آگاهی های اجتماعی گفت: با توجه به این نقش حوزه هنری با همکاری وزارت کشور هنرمندان را در راستای کمک در کاهش آسیب های اجتماعی به میدان فراخوانده است.
امین مرادی افزود: آسیب های اجتماعی بنیان های خانواده و اجتماع را تهدید و نابود می سازند و برهمین اساس باید به صورت ویژه نسبت به آگاهی بخشی و مقاوم سازی جامعه در برابر این آسیب ها تلاش شود که نقش هنرمندان و زبان هنر در این راستا بسیار مهم است.
وی اظهار داشت: یکی از بخش هایی که هنرمندان می توانند در این حوزه کمک کنند عرصه فیلم کوتاه است و بر همین مبنا در قالب تفاهم نامه ای در راستای تأثیرگزاری سریع بر مخاطب بر اساس بررسی های انجام شده تولید فیلم های 100 ثانیه ای در دستور کار قرار گرفته است.
رییس حوزه هنری کردستان گفت: نگاه ما در این بخش نگاه جشنواره ای نیست و هنرمندان باید با نظارت ناظر (پوران درخشنده) آثاری کاملا حرفه ای و با ویژگی های کامل سینمایی خلق کرده و در جهت تحقق این موضوع تمام هزینه های مربوطه به صورت کامل توسط حوزه های هنری طرف قرارداد پرداخت می شود.
نشست هنرمندان استان های کردستان، لرستان و خوزستان به منظور بررسی طرح های فیلمسازان این استان ها با هدف کاهش آسیب های اجتماعی با حضور پوران درخشنده ناظر پروژه و حسنی مدیر کارگروه هنرهای تصویری حوزه هنری در سنندج برگزار شد.
7348 / 3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.