به گزارش خبرنگار ایرنا، امین مرادی روز سه شنبه در کارگاه رویکردی در تحلیل و نقد تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی اظهار داشت: راه اندازی جریان تاریخ شفاهی در استان با تاکید بر انعکاس رشادت ها و مظلومیت های مردمان این دیار است که تاکنون آنگونه که باید منعکس نشده است.
وی با بیان اینکه پروژه های تاریخ شفاهی که در استان کردستان آغاز شده در نوع خود کم نظیر است، افزود: توجه علم و اندیشه به این پروژه ها می تواند بستر ساز خلق گنجینه های فاخر در حوزه تاریخ شفاهی استان باشد.
مرادی با اشاره به اینکه کردستان از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سرزمین مجاهدت های خاموش نامگذاری شده است، اضافه کرد: این نامگذاری به این دلیل است که شهدای کردستان نسبت به سایر شهدای کشور، مظلومانه تر و غریبانه تر به شهادت رسیدند.
وی یادآور شد: شهدای شاخصی از جمله خانواده های دارای 6 شهید، سه شهید و خانواده شهدای ترور در استان کردستان وجود دارند که نمونه مشابهی در سطح کشور ندارند.
مرادی گفت: به منظور صیانت از میراث معنوی انقلاب اسلامی در کردستان برنامه هایی از سوی حوزه هنری استان تدوین و در حال اجراست که یکی از بهترین اقدامات انجام شده در این زمینه، شب خاطره است که به صورت برنامه محوری طی چند سال اخیر در استان برگزار می شود.
وی تاکید کرد: در قالب برگزاری شب خاطره ها تلاش می شود تا با زبان هنر، خاطرات رزمندگان و شهدای استان از سوی همرزمان و خانواده هایشان بازگو شود.
رئیس حوزه هنری کردستان از جمع آوری خاطرات فرماندهان شاخص، پیشمرگان مسلمان استان و سایر نیروهای تاثیرگذار در استان نیز خبر داد و افزود: در سال های اخیر تیم علمی و پژوهشی با تکیه بر نیروهای بومی تشکیل شده که تلاش آنان افقی روشن را پیش روی آسمان تاریخ شفاهی استان قرار می دهد.
به گزارش ایرنا، کارگاه یک روزه رویکردی در تحلیل و نقد تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی روز سه شنبه با حضور دکتر علیرضا کمری از اساتید برجسته حوزه تاریخ شفاهی و نویسندگان حوزه تاریخ شفاهی کردستان در پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار شد.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.