محمد رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مین ها در کوه آبیدر سنندج و شهرستان بانه توسط نیروهای مین روب خنثی شدند.
«استان کردستان در نیمه اول فروردین در 2 نوبت شامل سه تا 6 و 10 تا 13 فرودین شاهد بارش های متناوب باران و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها بود که به صورت میانگین حدود 84 میلی متر در این استان بارندگی ثبت شد».
وی اضافه کرد: این تعداد مین توسط مردم به مراجع ذیصلاح گزارش شده بود و نیروهای شیف مین روب در شهرستان های سنندج و سقز اقدام به خنثی سازی آنها کردند.
رضایی با بیان اینکه این بارندگی های شدید باعث حرکت مین ها در مناطق مختلف کوهستانی و دشت های آلوده استان به این سلاح جنگی شد، افزود: اداره کل امنیتی و انتظامی با هماهنگی مراجع و دستگاه های ذیصلاح با انتشار اطلاعیه های مختلفی نسبت به آگاه سازی ساکنان این مناطق اقدام کرد.
وی یادآور شد: همچنین تابلوها و علائم هشدار نیز در مناطق آلوده نصب شده تا رهگذران از خطرات موجود اگاهی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح بازنگری مناطق آلوده به مین در 199 نقطه مرزی و 366 پایگاه مین گذاری شده دوران دفاع مقدس در شهرستان های مریوان، بانه، دیواندره، سروآباد، بیجار، سنندج، کامیاران، دیواندره و سقز در سال گذشته با هدف افزایش ضریب ایمنی مردم شهرهای مرزی طی سال گذشته اجرا شد.
تعداد شهدای عملیات مین روبی نیروهای عمل کننده، نظامی و انتظامی در کردستان 91 نفر و تعداد جانبازان هم 110 نفر است ضمن اینکه بیش از 170 نفر از مردم شهرستان های آلوده به مین استان از سال 1367 تا پایان سال 96 نیز جان خود را بخاطر برخورد با مین های بجای مانده از دوران دفاع مقدس از دست داده اند.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.