به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه کردستان گفت: ضروری است تا پیش از سفر رئیس جمهوری، دانشگاهیان بر اساس ظرفیت ها و توانایی دانشگاه، آنچه را که نیاز دارند به صورت جامع و کامل آماده کرده تا در دیدار با رئیس جمهوری مطرح شود.
وی اظهار داشت: یکی از موضوعات مهمی که باید به آن پرداخته شود افزایش تعداد رشته های PHD و همچنین گسترش زیر ساخت ها در دانشگاه است.
مرادنیا با اشاره به اینکه یکی از خواسته ها در این سفر افزایش تعداد 20 رشته PHD است، افزود: باید پیش از این سفر نیازسنجی در استان صورت گیرد تا رشته هایی که ایجاد آنها ضروری است، شناسایی شود.
استاندار کردستان اضافه کرد: فاصله دانشگاه و بخش اجرایی استان بسیار زیاد است البته که دو طرف نسبت به استان خود احساس مسئولیت دارند بنابراین لازم است تا با برقراری ارتباطی دو سویه این فاصله و شکاف برطرف شود تا کردستان به جایگاه واقعی خود برسد.
مرادنیا با بیان اینکه زیر ساخت های دانشگاه کردستان مناسب نیست، یادآور شد: این دانشگاه از لحاظ محوطه سازی و تعداد ساختمان ضعیف است و مهجور واقع شده است.

** بومی گزینی مصداق بی عدالتی آموزشی
رئیس دانشگاه کردستان نیز با اشاره به تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه افزود: ضروری است تا بخش اجرایی و همچنین شوراهای استان از برنامه و نقطه نظرات دانشگاهیان استفاده کنند تا از شکاف مابین دانشگاه و بخش اجرایی کاسته شود.
رحمت صادقی با اشاره به اینکه علم و دانش اساتید مطرح دانشگاه باید در مسیر ترقی استان بکار گرفته شود، گفت: دانشگاه کردستان با بیش از 360 نفر هیات علمی، می تواند قدم مثبتی در زمینه های مختلف بردارد و لازم است از تخصص این افراد در شوراهای مختلف استفاده شود.
وی اظهار داشت: در دانشگاه کردستان با کمبود بودجه مواجه هستیم و که توسعه دانشگاه را سخت کرده و به همین دلیل از لحاظ نسبت جمعیت دانشگاهی جزو استان های آخر در رتبه بندی دانشگاه ها هستیم.
رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد: بی عدالتی آموزشی یکی از بدترین بی عدالتی ها در دنیاست و بومی گزینی یکی از این بی عدالتی هاست که ضروری است در سفر رئیس جمهوری این موضوع مطرح و پیگیری شود.
وی یادآور شد: استان همدان، 12 دانشگاه دارد و استان کردستان با این جمعیت تنها 2 دانشگاه در سنندج و بیجار دارد که با این امکانات و بودجه به صلاح نیست آن را افزایش دهیم.
صادقی گفت: وجود نیروهای متخصص و مدیریت در کنار یکدیگر قدرت و ثروت می آفریند و مدیران استانی با تجربه اساتید دانشگاهی می توانند در توسعه استان نقش مهمی را ایفا کنند.
وی با ابراز خرسندی از ورود دانشجویان خارجی به استان کردستان افزود: وجود ظرفیتی به نام اقلیم کردستان در جوار ما می تواند دستاوردهای بی شماری از جمله دانشگاه کردستان داشته باشد و از این رو توسعه زیر ساخت ها و افزایش بودجه دانشگاه می تواند راه را برای ورود دانشجویان خارجی، بیشتر هموار کند.
9937/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.