مصطفی دهقانیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیمه کارکنان دولت، روستاییان، همگانی، سایر اقشار (خانواده های معظم شهدا، ایتارگران، جانبازان و مددجویان بهزیستی) و ایرانیان، صندوق های زیر مجموعه بیمه سلامت هستند.
وی اضافه کرد: اهالی شهر صاحب هم تحت پوشش بیمه سلامت روستاییان قرار دارند چون هنوز جمعیت این شهر از 20 هزار نفر عبور نکرده است.
دهقانیان با بیان اینکه محدودیت اعتباری و کمبود بودجه خدمات رسانی بیمه سلامت در بیمارستان ها و درمانگاه‌های خصوصی وجود دارد، افزود: خدمات فقط در بیمارستان ها و درمانگاه‌های دولتی امکانپذیر است که شامل درمانی، دارویی و بستری بیمار می شود.
رئیس بیمه سلامت سقز گفت: با وجود اینکه 6 فیزیوتراپی، سه آزمایشگاه، پنج واحد رادیولوژی و سونوگرافی طرف قرارداد بیمه سلامت هستند ولی با افزایش جمعیت این مراکز جوابگوی خدمات رسانی در اسرع وقت به بیمه شدگان نیستند.
وی بر توسعه و ارتقای مراکز بهداشتی و درمانی در روستاهای سقز تاکید کرد و افزود: 12 مرکز بهداشت در روستاهای سقز و سه مرکز شهری وجود دارد که به افراد دارای دفترچه بیمه درمانی روستایی خدمات پزشکی، دارویی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی ارائه می دهند.
به گزارش ایرنا، مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان چندی پیشش گفته بود از جمعیت یک میلیون و 603 هزار نفری استان، 65 درصد زیر پوشش بیمه سلامت هستند.
دکتر انور اسماعیلی افزود: در استان کردستان یک میلیون و 50 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این آمار جمعیت 620 هزار نفر را روستاییان تشکیل می دهند.
وی گفت: روستاییان و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت به صورت رایگان می توانند از خدمات و مزایای بیمه سلامت بهره مند شوند و در شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت نیز افراد می توانند با پرداخت 265 هزار تومان از مزایای این بیمه استفاده کنند.
شهرستان 226 هزار نفری سقز به عنوان دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان در 187 کیلومتری شمالغربی سنندج قرار دارد و از شمال به آذربایجان غربی و شهر بوکان، از غرب به بانه، از جنوب به مریوان و از شرق به دیواندره محدود می شود.
7345/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.