به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ مهدی دانش پور روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: در آمار منتهی به پایان دی امسال 84 درصد جرائم مالی روی داده در فضای سایبری استان توسط پلیس فتا کشف شده است.
وی اضافه کرد: جرائم اخلاقی فضای سایبری استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد 15 درصد کاهش بوده است و 93 درصد این جرائم توسط پلیس فتای کردستان کشف شده است.
فرمانده پلیس فتا کردستان با بیان اینکه وقوع جرائم سایبری در استان نسبت به سال گذشته 23 درصد افزایش یافته است افزود: جرائم مالی در فضای مجازی کردستان با 50 درصد در صدر جرائم سایبری قرار دارد و بعد از آن جرائم اخلاقی با 33 درصد و سایر جرائم با 17 درصد در رتبه های بعدی قرار دارد.
سرهنگ دانش پور با اشاره به اینکه 89 درصد جرائم رخ داده در فضای مجازی استان کشف شده است، اظهار داشت: در مجموع امسال 331 نفر در ارتباط با جرائم سایبری در کردستان دستگیر شدند که 260 نفر از آنان مرد و 71 نفر زن بودند.
وی اضافه کرد: نشستی با حضور مدیران ارشد بانک ها و مقامات قضایی استان در پلیس فتا برای فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف برای مراجعین تشکیل شد.
سرهنگ دانش پور مهمترین علل افزایش جرائم سایبری را افزایش بی رویه کاربران، پایین بودن سطح آگاهی کاربران، عدم آگاهی نسبت به آسیب ها، بی اعتمادی بیجا، مخفی و پنهان ماندن هویت ها در فضای مجازی بیان کرد.
وی برای اینکه کاربران در دام فیشینگ نیافتند توصیه کرد: استفاده از نرم افزارهای ضدهک و ضدفیشینگ، استفاده از رمز یکبار مصرف، عدم بازکردن لینک های ناشناس و اطمینان از اینکه لینک ها در دامنه امن https قرار دارند، از جمله راه هایی است که می تواند از فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب جلوگیری کند.
فرمانده پلیس فتا کردستان گفت: مردم می توانند از طریق شماره های 21823272 و 21823274 برای مشاوره و کسب اطلاعات در زمینه فضای مجازی بهره گیری کنند.
6108 / 3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.