به گزارش خبرنگار ایرنا، یحیی نظری روز سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان اظهار داشت: جوانان باید با ایده های خود و با بهره گیری از زیست بوم استان نسبت به حرفه آموزی گام بردارند تا شرایط اشتغالزایی برای آنان تسهیل شود.
وی خواستار تلاش بیشتر مسئولان و دستگاه های مرتبط با حوزه جوانان در جهت رفع مشکلات بیکاری جوانان شد و افزود: قطعا ایجاد اشتغال برای جوانان تاثیر بسیار زیادی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
نظری استفاده از مشارکت های مردمی را برای مقابله با آسیب های اجتماعی موثر دانست و تاکید کرد: می توان در قالب سمن ها در بحث آموزش، فرهنگ سازی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی کار کرد.
وی با بیان اینکه مساجد ظرفیت خوبی برای پیشگیری از معضلات اجتماعی است، یادآور شد: این ظرفیت در دورترین روستاها نیز وجود دارد اما از این پتانسیل برای فرهنگ سازی و مقابله با آسیب های اجتماعی به خوبی بهره گرفته نشده است.
نظری خواستار توجه جدی دستگاه های عضو کارگروه اجتماعی فرهنگی شد و اضافه کرد: دستگاه ها نباید به صورت جزیره ای عمل کنند بلکه نیاز است به تناسب وظایف خود در قالب ستاد ساماندهی امور جوانان پیگیر مشکلات مربوط به این بخش باشند.

** 25 درصد طلاق ها در کردستان در یکسال اول زندگی مشترک اتفاق می افتد
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کردستان نیز در این جلسه گفت: 25 درصد طلاق ها در استان در یکسال اول و 50 درصد طلاق ها نیز در پنج سال اول زندگی مشترک اتفاق می افتد.
محسن شجاعی تاکید کرد: این آمار نشان می دهد زوج ها آگاهی لازم برای مدیریت و کنترل زندگی مشترک و نوع تعامل با همدیگر را ندارند بنابراین نیاز است در زمینه آگاه سازی آنان اقدام شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون از هر 3،5 ازدواج یک طلاق در سنندج اتفاق می افتد که آمار نگران کننده ای است هر چند نسبت به رشد طلاق در کشور شیب ملایمی دارد.
شجاعی با بیان اینکه باید آسیب های اجتماعی را به عنوان یک واقعیت قبول داشته باشیم، افزود: این آسیب ها متغیر بوده و هر سال دچار تغییرات می شود پس دستگاه های متولی باید به روز بوده و براساس مشکلات نسبت به مقابله اقدام کنند.
وی یکی از مشکلات موجود را مربوط به ماهواره و فضای مجازی دانست و یادآور شد: نباید به شعار اکتفا کنیم بلکه نیاز است با برنامه ریزی مناسب و با علمگرایی نسبت به این امر اهتمام داشته باشیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج هم در سخنانی اظهار داشت: همانگونه که رهبری فرمودند، آسیب های اجتماعی خطرناک ترین تهدید برای آینده کشور هستند.
حجت الاسلام علیرضا کاوه اضافه کرد: وجود 200 مسجد در سنندج نشان از پتانسیل مذهبی و فرهنگی بالای این شهر برای مقابله با آسیب های اجتماعی دارد و باید از این ظرفیت بهتر و بیشتر برای آگاهی بخشی خانواده ها و جوانان استفاده کرد.
وی تاکید کرد: مساجد و مدارس پایگاه های مهمی برای آموزش و پیشگیری در حوزه آسیب های اجتماعی است و اگر می خواهیم جامعه ای سالم داشته باشیم، باید فرزندان و کودکان را به درستی تربیت کنیم.
حجت الاسلام کاوه گفت: رجوع به آموزه های قرآنی و مسائل اخلاقی و آشنا کردن نسل کودک و جوان با مسجد، نماز و تربیت اسلامی، تاثیر بسیار زیادی در کاهش معضلات اجتماعی دارد.
در پایان این جلسه از دستگاه های موفق شهرستان سنندج در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی با اهدای لوح، تقدیر شد.
به گزارش ایرنا، براساس نتایج سرشماری سال 95، شهرستان سنندج بیش از 500 هزار نفر جمعیت دارد که 414 هزار و 69 نفر در شهر و 87 هزار و 331 نفر در روستاها ساکن هستند این شهرستان دارای سه بخش مرکزی، کلاترزان و سیروان است.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.