فیروز احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح حدود پنج میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته، دارد که با آن نقشه حدود 10 هزار هکتار به صورت کاداستر تهیه می شود.
وی افزود: این نقشه ها به عنوان طرح زیربنایی برای اجرای سایر طرح ها و با هدف ایجاد زیرساخت های لازم و بانک اطلاعاتی دقیق برای برنامه ریزی و سیاست گذاری، دستیایی به مالکیت اراضی، نوع محصولات و سطح زیر کشت، اصلاح الگوی کشت، مدیریت تقاضا و توزیع آب، طراحی و اجرای شبکه ها و سایر اقدامات مرتبط با بهینه سازی و ساماندهی منابع آب و خاک تهیه می شود.
به گزارش ایرنا، ستاد احیای دریاچه ارومیه به منظور احیای دریاچه ارومیه 500 هزار هکتار حوزه آبریز این دریاچه را به پنج قسمت در سه استان کردستان، آذربایجان شرقی و غربی تقسیمم بندی شده است.
کردستان از یک هزار و 585 میلیون متر مکعب سهم آورد در حوزه آبریز دریاچه ارومیه، 585 میلیون متر مکعب شامل 37 درصد تخصیص داشته که در عمل برداشت واقعی آن آورد این استان 11 درصد است به طوریکه این اعداد و ارقام نشان می دهد حدود 89 درصد از سهم آورد کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می شود.
حوزه زرینه رود و سیمینه رود جز بخش های ویژه تامین آب این دریاچه هستند که شامل شهرستان های سقز و بانه استان کردستان و شاهین دژ و بوکان آذربایجان غربی است که ستاد احیا به دنبال تقویت مدیریت آب و خاک در این حوزه ها است.
حوزه آبریز سیمینه‌رود و زرینه‌رود در سقز و بانه کردستان و میاندوآب، شاهین دژ، تکاب و بوکان آذربایجان غربی مساحتی معادل 17 هزار و 536 کیلومتر مربع بوده که قسمت اعظم آن در آذربایجان‌ غربی و قسمت‌های کوچکی در آذربایجان‌ شرقی و کردستان واقع است.
استان کردستان به دلیل داشتن بیش از یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی به ویژه گندم در غرب کشور به شمار می رود و جایگاه سوم کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.