به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری، حسین فیروزی روز چهارشنبه در اجلاس مشترک مدیران فن آوری اطلاعات، امور اداری و دبیرخانه های دستگاه های اجرایی استان اظهار داشت: در سند چشم اندار 1404 پیش بینی شده ایران به جایگاه نخست علم و فناوری منطقه دست یابد.
وی افزود: بخشی از این پیشرفت، توسعه دولت الکترونیک است و با توجه به اینکه در حال حاضر در جایگاه نهم منطقه قرار داریم و سایر کشورها نیز در حال تلاش برای پیشرفت هستند، رقابت سختی پیش رو داریم و باید با تمام توان کار کنیم.
فیروزی به سه نظریه در خصوص تاثیرگذاری فناوری اطلاعات بر دنیا اشاره کرد و یادآور شد: نظریه اول جبر فناوری است به این معنی که خواسته یا ناخواسته خود را به ما تحمیل می کند و افراد جامعه را به یک برخورد انفعالی با فناوری وادار می کند.
وی در رد این نظریه تاکید کرد: فناوری های خوب و جدید بسیاری وجود دارد که هنوز نتوانسته خود را به سیستم ما تحمیل کند و حتی اگر فناوری خود را به زندگی ما تحمیل می کند، نباید برخورد انفعالی داشته باشیم چون موجب عقب ماندن ما از برنامه سند چشم انداز می شود.
معاون استاندار پارادایم تقویت را به عنوان دومین نظریه مطرح کرد و گفت: این دیدگاه فناوری اطلاعات را بازتولید جریان سلطه و تقویت روش های پیشین می داند.
وی افزود: این نظریه را می توانیم مورد نقد قرار دهیم چرا که فناوری اطلاعات موجب تغییرات بنیادی شده و ادامه روش های پیشین نیست لذا اگر با چنین دیدگاه منفی با فناوری مواجه شویم از برنامه عقب خواهیم ماند.
فیروزی نظریه سوم را سیستم های فنی و اجتماعی دانست که به فناوری اطلاعات به عنوان ابزاری کارآمد می نگرد و انسان، ساختار، فناوری و اجتماع با هم در ارتباط می داند.
وی تاکید کرد: کردستان در پنج سال سال گذشته پیشرفت خوبی در حوزه زیرساخت ها داشته از جمله دسترسی 700 روستای استان به اینترنت که امیدواریم به زودی به یک هزار روستا افزایش یابد.
فیروزی گفت: عده ای معتقدند با فراهم شدن زیرساخت ها به هدف می رسیم و عده ای پیشرفت های حوزه انسانی را زمینه ساز نیل به اهداف پیش بینی شده می دانند اما وجود هر دوی اینها در کنار هم عامل اصلی رسیدن به هدف است که هنوز در ادارات ما رابطه هم افزای میان انسان و رایانه ایجاد نشده است.
وی بر لزوم تسریع در توسعه دولت الکترونیک تاکید کرد و افزود: به افق 1404 فرصت زیادی باقی نمانده و رقبا به شدت در حال تلاشند ما هم ضرورت ها و اهمیت موضوع را درک کنیم و بیش از گذشته برای رسیدن به هدف کار و تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در تشریح اقدامات انجام شده در استان در حوزه دولت الکترونیک یادآور شد: در حال حاضر 450 دستگاه اجرایی استان از شبکه دولت برخوردار هستند که سالیانه بیش از یک و نیم میلیون مکاتبه در استان از این طریق انجام می شود که با صرفه جویی در مصرف کاغذ و هزینه های پستی حدود 30 میلیارد ریال در هزینه ها صرفه جویی شده است.
فیروزی اظهار داشت: نسبت به گذشته گام های بسیار خوبی برداشته اما هنوز راضی نیستیم چرا که نسبت به برنامه عقب هستیم اما با توجه به وجود کارشناسان خوب و ذهنیت آماده ای که در خصوص فناوری اطلاعات داریم می توانیم نوید دهیم که برنامه های دولت را با تمام توان پیش خواهیم برد و اگر چه در شاخص های اقتصادی در رده های آخر کشور قرار داریم اما در فناوری اطلاعات می توانیم اول تا سوم باشیم.
در چهل و چهارمین مجمع مدیران دبیرخانه های نظام اداری کشور، استانداری کردستان در زمینه تحقق دولت الکترونیک و اصلاح و بهبود فرآیندهای مکاتبات اداری رتبه برتر در میان سایر استان های کشور را کسب کرده است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.