به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین ، حجت الاسلام و المسلمین نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه ها و مستعدین برتر استان گفت: در این محفل دو نوع گفتمان وجود داشت، یک گفتمان دغدغه مندانه نسبت به مشکلات و کمبود ها و اینکه باید به این عوامل ظاهری و مسائل مختلفی که در درون تشکیلات و کیفیت ها و کمیت های اینچنینی هست پرداخت و این ها را مورد توجه جدی قرار داد که این گفتمان درست است و بالاخره باید عوامل وجود داشته باشد تا هر انسانی بتواند نقش آفرین باشد.
امام جمعه شهرکرد مشکل اصلی در عدم پیشرفت در برخی فعالیت ها را در نوع تفکر و باورها دانست و گفت: گفتمان دیگری هم هست و آن اینکه مسئله و مشکل اصلی و عمده در جای دیگری جستجو می شود که این خلاء مورد توجه قرار نمی گیرد؛ مشکل ما عِدّه و عُدّه نیست هرچند جاهایی کم وبیش کمبودهایی داریم ولی مشکل اصلی ما نوع تفکر و نگاه ها و باورهاست.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تصریح کرد: ما آن گونه که باید روی باورها متمرکز نشدهایم و جهت درست به باورها داده نشده است هرچند خیلی از این باورها وجود دارد اما اینکه این باورها بروز و ظهور کند و خودش را در صحنه تعامل با یکدیگر و مجموعه هایی که نسبت به آن ها مسئولیت داریم نشان بدهد، ضعف وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: شما هر روز مدام و مستمر در نماز می خوانید « اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِین» و خدا را به عنوان رب ستایش می کنید و او را رب عالمین می خوانید؛ این ربوبیت یعنی چه؟ آیا همین اندازه است که می گوییم خدا پرورش دهنده عالمیان است؟ مسئله ربوبیت مسئله ای است که اگر انسان به آن حدِّ درست از ربوبیت در محضر پروردگار برسد مانند طفلی می شود که در محضر مادر است و صفر تا صد کارهایش را به مادر دل بسته است.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تصریح کرد: ما نسبت به این ربوبیت، این نگاه و اعتقاد کجا هستیم؟ باور به اینکه رب ما پروردگار است و همه قدرت ها و اراده ها دست اوست چه میزان است؟ این باور چقدر در کارها، زندگی، تعاملمان با یکدیگر، ارتباط با دانشجویی که می خواهیم آن را بپرورانیم و محیطی که در آن می خواهیم یک انسان باورمند بپرورانیم بروز و ظهور پیدا می کند و خودش را نشان می دهد؛ این ها مسائل اصلی است و ما از این ها غافلیم.
امام جمعه شهرکرد خلا امروز جامعه را نبود نیروی کارآمد، متعهد و سالم دانست و گفت: امروز خلا اصلی جامعه ما چیست؟ خلا اصلی جامعه ما این است که نیروی کارآمد، متعهد و سالم نداریم؛ این ها را باید چه کسی بپروراند؟ این نیرو که از آسمان نمی آید بالاخره باید از بین خود ما پرورش یابد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به دوران 60 و دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: انقلاب در آن دوران این انسان ها را پروراند و ما از دست دادیم، انقلاب و امام این ها را پروراند و به صحنه آورد و این فضاها را فراهم کرد ولی ما این ها را از دست دادیم و هر کدام گرفتار همین قیل و قال های علمی و مدرک و موقعیت های دانشگاهی و منیت ها و نفسانیت ها و امثال این ها شدیم؛ آدمیت در این مسائل گم می شود و در چنین شرایطی ما از چه کسی انتظار داریم که اصلاح کند.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: همه جا باید تدبیر و برنامه ریزی و برنامه های کلان فکری باشد اما مقام معظم رهبری و حوزه های علمیه به تنهایی چکار می توانند بکنند؟ همه این ها دست من و شما که هر کدام به نوبه خودمان می توانین نقش آفرین باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تصریح کرد: هر کدام شما تعدادی دانشجو در اختیارتان است که اگر با همین دانشجویانتان مدتی امتحان بکنید و یک تعامل ربوبی داشته باشید و دانشجو را سر سفره توحید بنشانید و او را با خدای تبارک و تعالی مانوس کنید و تعهد ایمانی و اخلاقی در او بدمید، باورهای قرآنی، معرفتی وایمانی را برای او تزریق کنید و ببنید چه می شودد اما متاسفانه غیر از این عمل می شود و ما به خودمان واگذار شده ایم و نتیجه اش هم همین است.
امام جمعه شهرکرد تاکیدکرد: بکوشیم مدام و مستمر خودمان را در محضر پروردگار بدانیم و جامعه مان را جامعه الهی، دینی و قرآنی تربیت کنیم، این ها دست ماست و هر کدام می توانیم به نوبه خودمان نقش آفرین و موثر باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام در پایان گفت: این جلسات مطالبه جویانه از خودمان را در کنار کارهایمان ضمن مطالبه از دیگران داشته باشیم و امیدواریم خداوند متعال کمکمان کند تا تحت اراده الهی و ربوبیت پروردگار باشیم و خداوند متعال ما را آنی به خودمان واگذار نکند انشاءالله.
در ابتدای این دیدار 9 نفر از اساتید و اعضای هیأتهای علمی و مستعدین برتر استان به بیان مطالب و دغدغههای خود پرداختند.
۴۶