به گزارش ایرنا، اقبال عباسی عصر دوشنبه در نشست با شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ممیزی املاک شهری به عنوان یکی از کدهای درآمدی 117 گانه شهرداری ها می تواند منبع مالی مناسبی برای هر یک از شهرداری های 40 گانه استان باشد.
وی افزود: شفاف سازی در آمار، مشخص شدن بدهکاران حقیقی و حقوقی به شهرداری ها، محاسبه میزان مطالبات و تسریع در وصول مطالبات از مهمترین مزیت های ممیزی املاک شهری محسوب می شود.
عباسی تصریح کرد: بهره مندی شهرداری ها از درآمدهای سرمایه ای، ارتقای درآمدهای خدماتی و تخصیص اعتبارات دولتی در بهبود کار شهرداری ها موثر است.
وی یادآور شد: شهرداری شهرکرد ورودی و خروجی های مرکز چهارمحال و بختیاری را طراحی و ساماندهی کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: به منظور اجرای طرح های مدیریت شهری و ساماندهی ورودی ها و خروجی های شهرکرد از محل اعتبارات استانی کمک می شود.
وی گفت: شهرداری شهرکرد باید طرح های مهم خدماتی درآمدزا به منظور معرفی مرکز استان و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی ورودی را اجرایی کند.
عباسی تاکید کرد: تمرکز در امور مختلف مرکز چهارمحال و بختیاری و ارتقای وضعیت خدمات رسانی به مردم به همکاری استانداری، شهرداری، شورای اسلامی و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط در استان نیاز دارد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: تعیین تکلیف و تکمیل محور ارتباطی بندر به بندر می تواند در خروج شهرکرد از بن بست مؤثر باشد.
علیرضا توکلی زانیانی تصریح کرد: شناسایی و به کارگیری ظرفیت های توسعه ای در بخش های مختلف مرکز چهارمحال و بختیاری یکی از مهمترین روش های کاهش مشکلات شهرکرد محسوب می شود.
وی جمعیت ثابت شهرکرد را بیش از 193 هزار نفر برشمرد و یادآور شد: این درحالی است که شهرداری شهرکرد روزانه به 230 هزار نفر خدمت رسانی می کند.
توکلی زانیانی اظهار کرد: به همین منظور افزایش سرانه شهرکرد در محاسبه اعتبارات و امکانات از منابع مختلف ملی و استانی باید مورد توجه قرار گیرد.
شهردار شهرکرد نیز گفت: منابع مالی شهرداری ها فرسوده و ناپایدار بوده و رکود در بازار مسکن و ساختمان سازی این شهرداری را با مشکل مواجه کرده است.
نورالله غلامیان دهکردی تاکید کرد: به همین منظور جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف مدیریت شهری در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: انتظار می رود در توزیع اعتبارات ملی و استانی به شهرداری شهرکرد توجه ویژه ای صورت گیرد.
غلامیان دهکردی تصریح کرد: بازنگری در قانون جلوگیری از ساخت و سازهای مازاد 60 درصد می تواند وضعیت بازار مسکن و ساختمان سازی در شهرکرد را از رکود خارج و پررونق کند.
شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری بیش از 193 هزار نفر جمعیت دارد.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی**انتشاردهنده: جهانبخش صفری
7362/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.