وحید خلیلی اردلی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امروزه تقویت ظرفیت های طبیعت گردی وگردشگری در کشورها از شاخصه های توسعه یافتگی محسوب می شود و این امر کسب درآمد پایدار و گردش مالی بالایی در اقتصاد دنیا دارد.
وی با بیان این که قابلیت های فراوان و ظرفیت های طبیعی بی نظیری برای توسعه گردشگری چهارمحال و بختیاری فراهم است، بیان کرد: برای رسیدن به هدف توسعه پایدار نیازمند مطالعات کاربردی بومی و پیوست مطالعاتی هستیم.
خلیلی گفت: طرح مطالعاتی احیای دشت لاله‌های واژگون شهرستان کوهرنگ با رویکرد توسعه پایدار گردشگری توسط جهاد دانشگاهی به اداره کل منابع طبیعی استان ارائه و در مرحله تخصیص اعتبار است.
وی با بیان این که طرح راهبردی ظرفیت گردشگری برای 2 شهر باباحیدر شهرستان فارسان و گندمان بروجن از اسفند سال گذشته آغاز شده ودر حال اجراست، تصریح کرد: تاکنون هیچ تحلیل راهبردی در حوزه گردشگری شهرهای استان انجام نشده است.
رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال وبختیاری، نبود تمایل و سطح پایین مطالبه گری برای اجرای طرحهای کاربردی و توسعه دانش بنیان در بین برخی از مدیران و کمبود منابع مالی را از موانع انجام طرحهای تحقیقاتی در استان برشمرد.
هم اکنون بیش از 15 فعالیت آموزشی، فرهنگی و پژوهشی از سوی جهاد دانشگاهی چهارمحال وبختیاری ارائه می شود.
خبرنگار:شکوفه سلیمانی**انتشار:جهانبخش صفری
8125/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.