محمود جاوید روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان امام علی(ع) در بخشی مجزا ، که در ارتباط جدی با دیگر بخشهای بیمارستان قرار نداشت، خدمات غیراورژانسی بیمارستان تعطیل شده بود.
وی ادامه داد: در همین راستا ۵۰ درصد مراجعات بیماران به بیمارستان کاهش یافت و تمرکز بر مراقبت و بهبود حال بیماران کرونایی معطوف شد و ۹۶ درصد این بیماران به طور کامل بهبود یافتند و از بیمارستان ترخیص شدند.
جاوید، با بیان اینکه لوازم بهداشت فردی ویژه کارکنان مرکز درمانی تامین اجتماعی به اندازه کافی تامین و خریداری شد، تصریح کرد: این مهم سبب شد تا هیچ یک از کارکنان شاغل در مراکز درمانی تامین اجتماعی با کمبودی مواجه نشود و در تماس با بیماران مبتلا به کرونا مصون ماندند و مشکلی در این خصوص شکل نگرفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: بیماران بهبود یافته پس از ترخیص از بیمارستان همچنان تحت مراقبت قرار دارند و با ارسال پیامکهای آموزشی و تماسهای تلفنی پیگیر وضعیت سلامت این بیماران هستیم.
جاوید افزود: در مجموع طی ۲ ماه گذشته ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال وسایل حفاظت فردی از جمله ماسک، دستکش، گان، شیلد و لباس برای کادر درمان تامین اجتماعی استان خریداری شد.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز به صورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت میکند.
ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.