حفیظالله فاضلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۳ هزار کارگر مشمول قانون کار نشدند و درخواست آنها مورد قبول واقع نشده است.
وی ادامه داد: همچنین ۴ هزار کارگر دیگر نیز خارج از استان مشغول به کار هستند که میبایست در استانهایی که محل خدمت آنها به شمار میرود، ثبتنام میکردند که برای بهبود وضعیت کار این کارگران و جلوگیری از طولانی شدن زمان درخواست آنها، فهرست این کارگران به استانهای مربوطه ارسال شده است.
فاضلی، با بیان اینکه روند ثبتنام کارگران آسیبدیده در سامانه وزارت کار همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: بررسی روند صلاحیت کارگران برای دریافت بیکاری از سوی سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال بررسی است و کارگرانی که دارای شرایط لازم باشند، با ارسال پیامکی به آنها اطلاعرسانی میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این سامانه از ۲۸ اسفندماه فعال شده است و بر اساس آن کارگرانی که به واسطه شیوع ویروس کرونا بیکار شده و آسیب دیدهاند، شناسایی و مورد حمایت قرار میگیرند.
فاضلی، تعداد کارگران استان را ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این افراد به همراه خانوادههای خود جمعیت ۴۵۰ هزار نفری جامعه کارگری استان را شکل میدهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری در ادامه از تلاش این ادارهکل برای حفظ سلامتی کارگران شاغل در واحدهای صعتی فعال، اظهار داشت: ۱۵ بازرسی در خصوص کنترل محیطهای کارگری در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا فعال است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.