علی محمدی‌مقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: ارژن به ‌صورت گونه همراه و توده‌های آمیخته در چهارمحال و بختیاری در مناطق کَره‌بس، دوپلان و بیشتر مناطق استان ارژن وجود دارد.

وی افزود: ارژن هم‌اینک در سطحی برابر ۲۰۰ هکتار به ‌صورت توده‌های خالص در منطقه ارجنا روستای اَرجنک، بخشی از گردنه خُلک، یانچشمه و برخی مناطق دیگر استان مشاهده می‌شود.

محمدی‌مقدم تصریح کرد: تمامی ذخیره‌گاه‌های ارژن چهارمحال و بختیاری در اختیار اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان قرار دارد و حفاظت از ذخیره‌گاه‌های ارژن این استان هرساله تا ابتدای فصل پاییز ادامه دارد.

وی اظهار داشت: تقویت پوشش، شادابی پایه‌های ارژن، افزایش گلدهی و زادآوری از مهمترین نتایج اجرای طرح ذخیره‌گاه‌های ارژن به‌شمار می‌رود.

محمدی‌مقدم گفت: بهترین شیوه حفظ ذخیره‌گاه‌های ارژن ارتقای آگاهی عمومی، افزایش همکاری مردم و برخورد جدی و سخت‌گیرانه با تعرض‌کنندگان به این ذخیره‌گاه‌ها است.

به گزارش ایرنا، ارژن درختی است با چوبی سخت که در گذشته از آن کمان می‌ساختند.

ارژن گونه‌ای بادام کوهی با نام علمی "آموگْدالوس لوکیوئیدِس" زیرگونه "هُریدا" از تیره "گل سرخیان۴" است که آن را ارجن نیز می‌نامند و دارای خاصیت دارویی است.

ارژن درختچه‌ای کوچک با بلندای یک متر و دارای خارهای فراوان است که شاخه‌های جوان آن قهوه‌ای روشن و شاخه‌های مسن آن خاکستری مایل به سفید است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.