در این آیین سیدحسن جوادیزاده به عنوان رییس جدید معرفی و از خدمات جهانبخش صفری دهکردی رییس سابق این مرکز قدردانی شد.
مدیرکل امور استانهای سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) در این آیین با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای این رسانه در شتاببخشی به روند توسعهیافتگی این استان اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای بسیاری به ویژه در حوزه گردشگری دارد که میتوان با تولید محتوا در شناسایی و معرفی این ظرفیتها اقدام شایستهای انجام داد.
فاطمه نوری همچنین برگزاری میزگردهای خبری را از دیگر برنامههای اولویتدار مراکز استانها برشمرد و بیان داشت: طرح مساله و بهرهگیری از نظرات کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف در میزگردهای خبری میتواند در شناسایی و رفع چالشها نقش موثری ایفا کند که میطلبد این مهم بیش از پیش مورد توجه مراکز استانها قرار گیرد.
وی در ادامه با قدردانی از خدمات سه دهه فعالیت جهانبخش صفری برای سیدحسن جوادیزاده رییس جدید مرکز شهرکرد آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش ایرنا، آیین معارفه رییس جدید مرکز شهرکرد با رونمایی از سامانه همایش راه دور خبرگزاری ایرنا همراه شد.
در این برنامه که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد مدیرعامل و معاونان سازمان در ارتباط تصویری با بیان سیاستهای این سازمان برای رییس جدید و خبرنگاران خبرگزاری ایرنا مرکز شهرکرد توفیق روزافزون در این عرصه را خواستار شدند.
در بخش دیگری از این برنامه روسای مراکز اهواز، یاسوج، خرمآباد و اصفهان نیز بخشی از وضعیت حاکم بر این مناطق نظیر سیلاب و آبگرفتگی، آلودگی هوا و حال و هوای انتخاباتی را تشریح کردند.
سیدحسن جوادیزاده مسوولیت معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده خبر اهواز، معاون آموزشی دانشکده خبر تهران و رییس آموزش و بهسازی نیروی انسانی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) را در کارنامه فعالیت خود دارد.
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت نمود. پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند.
در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.
سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری « ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه ای در فعالیتهای این رسانه گشوده شد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بینالمللی رسانهای شناخته شده به شمار میرود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه های خبری جهان قرار دارد.
با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانههای داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیری های مسوولان و سیاست های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.