مسعود ملکی روز دوشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه راه و شهرسازی شهرستان بروجن تاکید کرد: طولانی شدن روند اجرایی احداث این جاده زیبنده مردم نیست و باعث شده تمامی مسئولان زیرسؤال بروند.
وی افزود: در طول اجرای روند این طرح پیمانکار ضعیف عمل کرده و اکنون تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از آن ضروری است.
ملکی تصریح کرد: تاکنون برای احداث جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان بیش از یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی یادآور شد: این در حالی است که خروجی پیشرفت فیزیکی در قطعه شهرکرد – بروجن مرتبط با جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان مطلوب نیست.
فرماندار شهرستان بروجن اظهار داشت: مقرر شد تا در قطعه شهرکرد – بروجن این جاده حدفاصل شهرهای سفیددشت و فرادنبه به طول ۴ کیلومتر رفع معارض و اجرایی شود.
وی گفت: همچنینی قرار شد تا اقدام لازم برای اجرای ورودیها و خروجیهای شهر سفیددشت از توابع شهرستان بروجن در مسیر قطعه شهرکرد – بروجن مرتبط با جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان صورت گیرد.
ملکی تاکید کرد: بدنبال سفر محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به چهارمحال و بختیاری ۵۰ میلیارد ریال برای تملک زمینهای کشاورزان واقع در مسیر احداث این جاده به صورت نقدی اختصاص داده شد.
وی افزود: تاخیر در جذب این اعتبار و سهلانگاری برای ادامه اجرای طرح باعث هزینه این اعتبار در طرحهای دیگر کشور خواهد شد.
فرماندار شهرستان بروجن تصریح کرد: برآورد دقیق میزان خسارتهای وارد شده به کشاورزان واقع در مسیر اجرای جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان و پرداخت نقدی آن به مالکان ضرورت دارد.
وی یادآور شد: شناسایی چاههای آب کشاورزی موجود در مسیر اجرای این طرح و جابجایی سریع آن براساس شاخصهای قانونی، علمی و کارشناسی در اولویت قرار گیرد.
ملکی اظهار داشت: البته تا زمانی که کشاورزان واقع در مسیر اجرای جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان در قطعه شهرکرد – بروجن به حق قانونی خود نرسند بنده به عنوان فرماندار شهرستان بروجن اجازه بهرهبرداری از جاده را نخواهم داد.
وی گفت: اما با این حال از کشاورزان خواستارم اجازه دهند تا روند اجرای این طرح مهم و حیاتی به موقع پیش برود.
ملکی تاکید کرد: در صورت اعتراض کشاورزان واقع در مسیر اجرای جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان به ارزیابی زمینهای کشاورزی میتوان پس از ۶ ماه نسبت به تجدیدظنر در این قیمتگذاری از سوی کارشناس رسمی براساس ضوابط قانونی اقدام کرد.
مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه غرب و مرکز ایران وابسته به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: ما بعنوان مجری مسئول تعیین قیمت نیستیم و ارزیابی و قیمتگذاری بر عهده کارشناس رسمی دادگستری است.
صادق وجدی افزود: راههای منطقه غرب و مرکز ایران شامل استانهای کرمانشاه، کردشتان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و یزد است.
وی تصریح کرد: اما سعی میشود تا براساس شاخصهای قانونی از تضییع حق مالکان و کشاورزان جلوگیری شود.
وجدی یادآور شد: بازنگری در تعیین قیمت زمینهای واقع در مسیر اجرای جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان در قطعه شهرکرد – بروجن حداقل به ۶ ماه زمان نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، در سفر محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به چهارمحال و بختیاری بعنوان نماینده دولت در ستاد اقتصاد مقاومتی این استان قرار شد تا برای تملک زمینهای واقع در مسیر اجرای جاده چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان در قطعههای شهرکرد – بروجن و بروجن – لردگان ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی اختصاص یابد.
در این نشست صادق وجدی مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه غرب و مرکز ایران وابسته به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خدیجه ربیعی فرادنبه نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراهای اسلامی و تعدادی از کشاورزان شهرهای سفیددشت و فرادنبه حضور داشتند.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.