حلال طلبیدن برای زیارت مرقد امام حسین(ع) یعنی اینکه هر کسی رهسپار است نباید هیچ دلخوری از او وجود دیگری باشد، حتی اگر در فضای مجازی یا فضای حقیقی باعث دلخوری کسی شده است باید از او حلالیت بطلبد.

سفر آنها از ۴ مرز ایران به سمت نجف آغاز می‌شود، هر کسی تلاش دارد خودش را به یکی از مرزهای برساند تا در مسیر دلش قدم بگذارد و در این میان کسی نیز پیدا می‌شود که قدمهای خود در راه اربعین را نذر می‌کند.

آنها که کمی آهسته گام بر می‌دارند، دلشان زودتر از خودشان به عمود ۱۴۰۷ می‌رسد و هر کسی به این عمود رسیده باشد میداند نمی‌تواند جلو طغیان اشک خویش را بگیرد.

اربعین عاشورای حسینی به عنوان تابلوی عظیم از عدالت خواهی و برافراشتن پرچم ارزشگرای مبارزات توحیدی امام حسین(ع) است، حرکت امام حسین (ع) در این راستا یک حرکت سیاسی و اعتقادی برای مقابله با انحرافات دینی بود که با حرکت پیامبری زینب (ع) کامل تر شد. 

ابن طاووس و ابن صدوق در کتاب های ارزشمند خود، زینب (ع) را احیاگر عاشورای حسین(ع) می دانند که اوج آن در اربعین حسینی روز نخست زیارت تربت مطهر سالار شهیدان، پس از واقعه کربلاست، یعنی اینکه زینب(ع) نخستین زیارت کننده مرقد حسین(ع) است. 

مردم چهارمحال و بختیاری نیز این روزها گروه گروه راهی نجف می‌شوند تا در منشور جهانی اربعین به یک حماسه بزرگ بین المللی متصل شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به استقبال مردم از پیاده روی اربعین حسینی، تاکید کرد: انتقال زائران اربعین به مرزها تعیین شده باید به بهترین شکل مورد توجه قرار گیرد.

اقبال عباسی یادآور شد: ‌مدیران کل و مسئولان مرتبط باید گزارش اقدامات صورت گرفته در خصوص ساماندهی انتقال زائران اربعین حسینی را در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری ارائه دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفـت : ۲۷ موکب از این استان در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی دایر می‌شود و به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.

جعفر مردانی، از فعال شدن ۱۴ کمیته ستاد اربعین حسینی این استان خبر داد و افزود: این کمیته‌ها در قالب کمیته‌های مردمی ، فرهنگی ، زیرساخت‌ها، اسکان ، تغذیه ، بهداشت و درمان ، اعزام و امنیت فعال شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، پیاده‌روی اربعین حسینی از نحف تا کربلای را یک حماسه تاریخی دانست و تصریح کرد: انسجام و خروش مردم در این حماسه نشان دهنده حقانیت تشیع در تاریخ است.
مردانی، با اشاره به اینکه از این استان در اربعین حسینی سال ۹ هزارو ۵۰۰ نفر زائر شرکت کردند، افزود: امسال پیش‌بینی می‌شود این تعداد زائران به دو برابر یعنی حدود ۱۸ هزار نفر برسد.
وی، کمک‌های نقدی مصوب شورای اسلامی شهرکرد مرکز استان برای ساخت سرویس حمام زائران اربعین را ۲۵۰ میلیون ریال و مبلغ تامین مایحتاج موکب‌های استان را نیز ۵ میلیارد ریال اعلام کرد.

مردانی،  اعزام یک خودروی مجهز آتش‌نشانی ،۳ دستگاه تانکر آبرسانی و ارسال ۴ تریلر محموله آب معدنی و حدود ۲۵ تن آرد را از عمده کمک‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی استان به ستاد اربعین در سال جاری عنوان کرد.  

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بسیج، آموزش و پرورش، رسانه‌ها، جمعیت هلال احمر، شوراهای اسلامی شهر و روستا، مساجد، هیات‌های مذهبی و سازمان تبلیغات اسلامی و اوقاف و امورخیریه استان در زمینه جذب کمک‌ها و مشارکت های مردمی و اطلاع‌رسانی نقش مهمی برعهده دارند.

به گزارش ایرنا، بخشی از جاده بروجن به لردگان در سالهای اخیر مورد توجه زائران مرز چذابه و شلمچه خوزستان قرار گرفته است و هر ساله تعدادی از زائران استانهای شمالی از این مسیر حرکت میکنند.

۲۰۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.