به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، سید حسین نژادحسینی ضمن اعلام این خبر در خصوص چاپخانه‌های استان، اظهار کرد: صنعت چاپ قدمت دیرینه‌ای دارد و ۱۵۵ چاپخانه در استان در زمینه‌های مختلفِ افست، دیجیتال، بنر، جعبه‌سازی، فلکسو، لیتوگراف و ... فعالیت می‌کنند و تمامی خدمات مربوط به قبل، حین و بعد از چاپ را ارائه می‌دهند.

وی در تشریح فرآیند چاپ کتاب قرآن و کتب مذهبی در استان، گفت: نویسنده یک کتاب با هر محتوایی قبل از مراجعه به چاپخانه باید مجوز معتبری از ادارات مربوط دریافت کند که با در دست داشتن مجوز به هر چاپخانه‌ای مراجعه کند می‌تواند متن مورد نظر را به چاپ برساند.

نژادحسینی افزود: کتب مذهبی و قرآن نیز باید همین روال را طی کنند و تا امروز، دفتر فعالیت‌های قرآنی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یک مجوز چاپ قرآن کریم را از تهران دریافت و توانسته این کتاب را با تیراژ بالا به مرحله چاپ برساند.

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره به اینکه از ۱۵۵ چاپخانه استان تنها چهار چاپخانه، کار چاپ کتاب را انجام می‌دهند، بیان کرد: این چاپخانه‌ها، کتب با موضوعات مختلف را چاپ می‌کنند که کتب مذهبی در سال گذشته ۴۵ درصد و در سه ماهه اول سال جاری ۱۵ درصد از مجموع تیتراژ کتب چاپ شده را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: آخرین کتب مذهبی چاپ شده در استان، کتاب «ولایت فقیه» از احمدرضا بسیج و «دیوان گنجینةالاسرار» از عمان سامانی است که استقبال بالایی از این دو کتاب صورت گرفت و تا کنون بالغ بر دو هزار جلد از این کتب منتشر شده است.

نژادحسینی با اشاره به وضعیت چاپ به دلیل گران شدن کاغذ، گفت: گرانی کاغذ بر چاپ کتاب بسیار اثر گذاشته است و اقدام وزارتخانه در این خصوص این است که افرادی که مجوز چاپ کتاب را دریافت می‌کنند بر حسب نیازشان می‌توانند مقدار کاغذ مورد نیاز را به‌صورت سهمیه‌بندی شده از وزارتخانه دریافت کنند.

۴۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1256469
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.