مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: برای نصب این آبگرمکن های خورشیدی 4 میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی هزینه شده است.
علی محمدی مقدم در گفت و گو با ایرنا افزود: این آبگرمکن ها در روستاهای ده کهنه، امامزده حسن و علی آباد منطقه پشت کوه فلارد راه اندازی شد.
وی گفت: نصب این آبگرمکن ها به منظور افزایش مشارکت مردم در حفاظت و حراست از منابع طبیعی، جنگل ها در قالب پروژه تغییر الگوی مصرف سوخت مناطق جنگل نشین و استفاده از انرژی های نو در روستاهای جنگل نشین اجرا شد.
محمدی مقدم اظهار داشت: کاهش مصرف چوب جنگلی به ویژه بلوط، ، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی به ویژه جنگل‎های با ارزش از مزایای نصب و راه‎اندازی آبگرمکن‎های خورشیدی در روستاهای جنگل نشین است.
به گزارش ایرنا ،بخشی از چهارمحال و بختیاری بخصوص در شهرستان لردگان جنگلی است و امکان گازرسانی به این نقاط روستایی و جنگلی وجود ندارد، در این مناطق مردم از هیزم به عنوان سوخت برای گرم کردن و حرارت استفاده می کنند.
جنگل های زاگرس در سال های گذشته با عوامل تخریب روبه شده است و تهیه زغال و قاچاق چوب درختان جنگل های زاگرس از عوامل اصلی و تشدید کننده تخریب این منابع به شمار می‏‎رود.
از مجموع مساحت چهارمحال وبختیاری حدود یک میلیون و 400 هزار هکتار آن معادل 86.4 درصد عرصه منابع ملی شامل جنگل و مراتع است، از این میزان حدود 307 هزار هکتار را پوشش جنگلی تشکیل می دهد.
51 درصد جنگل های بلوط چهارمحال وبختیاری در لردگان قرار دارد و این شهرستان در 160 کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
7360/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.