به گزارش ایرنا، مهرداد رئیسی روز یکشنبه نمایشگاه هفته معرفی مشاغل در دبیرستان دخترانه نیایش شهرکرد تاکید کرد: حدود 12 هزار نفر در رشته های تولیدی مرتبط صنایع دستی استان عضویت دارند.
وی افزود: از این تعداد حدود 3 هزار نفر فعال هستند، که در فصل سرد سال و هنگام تعطیلی کار کشاورزی این تعداد تا 2 برابر افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا، در کشور 3 میلیون نفر در رشته های صنایع دستی فعالیت دارند که با احتساب افراد زیر پوشش آنان حدود 10 میلیون نفر در این حوزه با کمترین سرمایه گذاری ارتزاق می کنند.
رئیسی تصریح کرد: صنایع دستی ارزان ترین و بهترین روش اشتغالزایی و از مهمترین راه های دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی به ویژه برای جوانان است.
وی یادآور شد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری هم اینک برای حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی تسهیلات ارزان قیمت پرداخت، نسبت به بیمه هنرمندان اقدام و آنان را برای حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی معرفی و حمایت می کند.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مواد اولیه تولیدات صنایع دستی در درون کشور تولید می شود.
وی گفت: در شرایط کنونی اعمال تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی استکبار جهانی، هیچ مشکلی در حوزه تولیدات و تامین مواد اولیه صنایع دستی وجود ندارد.
رئیسی تاکید کرد: توجه به صنایع دستی و فعالیت در رشته های مختلف آن می تواند حتی به عنوان شغل دوم و محل تامین درآمد مناسب و پایدار مورد توجه باشد.
وی افزود: همزمان با هفته معرفی مشاغل و به منظور آشنایی با انواع تولیدات صنایع دستی، دیدار از بازارچه های صنایع دستی وابسته به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری برای دانش آموزان هماهنگ و اجرایی می شود.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه هفته معرفی مشاغل در دبیرستان دخترانه نیایش شهرکرد تا هفتم ماه جاری برای بازدید علاقه مندان و دانش آموزان برپاست.
در این نمایشگاه تولیدات صنایع دستی رشته های سرمه دوزی، قلم زنی، میناکاری، لباس های محلی، پرورش گل و گیاه، انواع گردنبند، محصولات نمدی، پخت غذاهای محلی و انواع ترشیجات در 10 غرفه به نمایش گذاشته شد.
هفته معرفی مشاغل هر ساله در هفته نخست اردی بهشت در مدارس برگزار می شود و فرصت مغتنمی است تا دانش آموزان دوره های مختلف تحصیلی با مشاغل گوناگون و لزوم آن ها در جامعه آشنا شوند.
هم اینک 52 رشته صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بافته های داری مانند فرش، گلیم، قالی بافی، چوخابافی، نمدمالی، گیوه دوزی، خورجین بافی، گلیم بافی، بافت سیاه چادر، جاجیم بافی، قفل سازی، خاتم و مشتقات آن ها از مهمترین صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری این استان است.
2097/7362
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.