در این مطلب آمده است: بلیط را که دید شروع کرد به جیغ زدن. بالا و پایین می‌پرید. از این اتاق به آن اتاق. پدر و مادرش مات و مبهوت نگاهش می‌کردند. حالا ایستاده بود وسط هال که گوشی‌ام کو؟ مادرش به دستش اشاره می‌کند. «دو تا بلیط گرفتی دیگه، نه...» این را پدرش گفت. وقتی شنید گفت «همه دوستام تنها مییان...»
براساس نظر روانشناسان و جامعه‌شناسان این حالت‌ها کاملا طبیعی است. دختران و پسران نوجوان و جوان که در زمان حضور در کنسرت دچار هیجانات شدید می‌شوند و سعی در تخلیه هیجانات خود دارند. این حالت‌ها حتی ممکن است با دیدن بلیط کنسرت و یا بعد از اتمام کنسرت با شنیدن همان موسیقی رخ دهد. آنها نه دیوانه شده‌اند و نه حتی مشکل کوچکی برایشان پیش آمده است بلکه تنها سعی در تخلیه هیجان خود دارند. اما خانواده‌ها به گونه‌ای دیگر فکر می‌کنند.
هفته نامه راه روشن در شماره‌های گذشته به بررسی مشکلات نوجوانان و جوانان در دنیای امروز پرداخته است در این شماره نیز موضوع علاقه نوجوانان و جوانان به سبک‌های جدید موسیقی بررسی می‌شود. در این بین خانواده‌‌ها نمی‌توانند این گونه رفتارها را تحمل کنند و حتی در برخی موارد سعی در سرکوب این گونه واکنش‌ها دارند. دختران و پسران نوجوان و جوانی که قصد رفتن به کنسرت همراه دوستان خود را دارند اما والدین آنها با نگرانی از این موضوع صحبت می‌کنند. اگر فرزندان قصد رفتن به کنسرت را داشته باشند والدین در ابتدا سعی در منصرف کردن آنها دارند اما پس از اینکه با اصرارهای بیش از حد فرزند خود مواجه می‌شوند اگرچه تسلیم می‌شوند اما عملی را انجام می‌دهند که چندان خوشایند فرزند آنها نیست.
جدای از ممنوعیت برگزاری کنسرت‌ها در استان که خود تبدیل به معضلی شده است این مساله نیز باید مورد توجه قرار گیرد. برخی مواقع دلیل مخالفت خانواده‌ها با این مسئله علاقه نسل جدید به سبک‌های نو در موسیقی است. از دید برخی از والدین موسیقی به مفهوم سنتی آن است که با استفاده از آلات سنتی نواخته می‌شد. نسل امروز چندان طرفدار این سبک از موسیقی نیست و حتی برای آن از لفظ «حوصله سر بر» استفاده می‌کند. نوجوان و جوان امروزی طالب موسیقی است که هیجان‌انگیز باشد. والدین اما معتقد هستند این نوع موسیقی مخرب و حتی مستهجن است. اینجا در برخی از موارد حق با والدین است. اما باید توجه داشت که این نوع از موسیقی براساس شرایط خاص خود پا به عرصه ظهور گذاشته است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که سبک‌های جدید موسیقی با فاکتور از برخی از اشعار که چندان پذیرفته نیستند مشکلات و دغدغه‌های امروز را بیان می‌کنند. برخی مواقع شما موسیقی با زبان خارجی گوش می‌دهید و از آن لذت هم می‌برید اما زمانیکه ترجمه آن را مطالعه می‌کنید متوجه می‌شوید که ترانه آن برگرفته از کلمات روزمره است اما لحن خواننده به شکلی است که این دغدغه‌ها را با تمام احساس خود بیان کرده و نسل جدید هم طرفدار همین است. طرفدار شیوه بیان قوی. موسیقی غذا نیست، آب هم نیست موسیقی دارو است که باید به جا استفاده شود.
7363/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.