حجت الاسلام عبدالعلی ابراهیمی روز شنبه در سفر به شهرکرد در گفت و گو با ایرنا افزود : سال گذشته 4 هزار میلیارد ریال زکات در کشور پرداخت شد ، که بیشترین زکات پرداختی از سوی مردم و کشاورزان شامل گندم و جو بوده است.
وی، از برگزار جشن گندم در 11 استان کشور همزمان با دهه فجر خبر داد و گفت: در این آیین از فعالان زکات از جمله مبلغان، پرداخت کنندگان زکات، کشاورزان در سطح ملی و فراملی تقدیر می شود.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه پرداخت زکات در برکت مال کشاورزان تاثیر می گذارد ، افزود: ترویج فرهنگ زکات و احیای آن نیازمند تلاش و کمک ائمه جمعه و جماعات، بسیج و رسانه ها با راه اندازی جریان فرهنگی است.
به گزارش ایرنا، مسوول پیگیری زکات در وزارت جهادکشاورزی به منظور شرکت در نشست شورای سیاست گذاری و راهبردی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به شهرکرد سفر کرد.
زکات از واجبات مالی در دین اسلام است که بر اساس آن، مسلمانان باید مقدار معینی از ۹ قلم کالا برای مصرف در زندگی فقرا و سایر امور عمومی اجتماعی بپردازند.
این ۹ کالا عبارتند از نقدین (طلا و نقره)، انعام ثلاثه ( گاو، گوسفند و شتر) و غلات اربعه (گندم، جو، کشمش و خرما) است و مقدار پرداختی هر یک از این کالاها متفاوت است و در فقه تعیین شده است.
7360/6199/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.