دانشمندان معمولا آنتیبیوتیکها را از گیاهان یا با استفاده از میکروبهایی مانند باکتریهایی که پنیسیلین تولید میکنند استخراج میکنند یا کاملاً صنعتی تولید میشوند، اما این بار دانشمندان آنها را از بینی انسان استخراج کرده اند!
جی پلاس به نقل از مجله علمی Nature Microbiology؛ دانشمندان دانشگاه توبینگن آلمان آنتی بیوتیک جدیدی را برای باکتری های عامل بیماری در بینی انسان کشف کردند.
مجله نشان می دهد که مولکولی به نام اپی فادین توسط سویه های خاصی از باکتری استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس تولید می شود که روی غشای مخاطی دیواره داخلی بینی و همچنین روی سطح پوست یافت می شود.
اپی فادین کلاس جدیدی از ترکیبات ضد میکروبی است که میکروارگانیسمهایی را که قبلاً شناخته نشده بودند از بین میبرد و میتواند به عنوان یک ساختار کلیدی برای توسعه آنتیبیوتیکهای جدید استفاده شود. اپی فادین به طور موثر در برابر باکتری هایی که با استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس رقابت می کنند و همچنین در برابر باکتری های محیط های دیگر مانند روده ها و برخی قارچ ها عمل می کند.
این ماده به ویژه در برابر استافیلوکوکوس اورئوس، یک پاتوژن بیمارستانی که به ویژه زمانی که به آنتی بیوتیک ها مقاوم شود، خطرناک است، موثر هستند.
با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا اپی فادین یا مشتقات آن را می توان در درمان استفاده کرد، مورد نیاز است.