جوانگرایی در مدیریت کشور و ایجاد فرصتهای مدیریتی برای نیروهای شایسته جوان علاوه بر مطالبه عمومی امروز به یک ضرورت برای تحول افرینی تبدیل شده است.
به گزارش جماران؛ علیرضا رحیمی عضو فراکسیون امید در کانال تلگرامی خود نوشت:
میانگین سنی دولت های ایران پس از انقلاب که در فهرست زیر نشان داده شده، افزایش سن تدریجی کابینه ها را ترسیم مینماید:
دولت سال رییس میانگین سنی
اول ۱۳۵۸ بنی صدر ۴۰
دوم ۱۳۶۰ رجایی ۴۰
سوم ۱۳۶۰ خامنه ایی ۳۹
چهارم ۱۳۶۴ خامنه ایی ۳۹
پنجم ۱۳۶۸ رفسنجانی ۴۱
ششم ۱۳۷۲ رفسنجانی ۴۴
هفتم ۱۳۷۶ خاتمی ۴۵
هشتم ۱۳۸۰ خاتمی ۴۷
نهم ۱۳۸۴ احمدی نژاد ۴۹
دهم ۱۳۸۸ احمدی نژاد ۵۰
یازدهم ۱۳۹۲ روحانی ۵۷
دوازدهم ۱۳۹۶ روحانی ۵۸
جوانگرایی در مدیریت کشور و ایجاد فرصتهای مدیریتی برای نیروهای شایسته جوان علاوه بر مطالبه عمومی امروز به یک ضرورت برای تحول افرینی تبدیل شده است.
غفلت از فضاسازی برای تربیت و رشد مدیران جوان در سطوح ملی و منطقه ای امروزه جوان سازی بدنه مدیریتی را با چالش چند وجهی مواجه کرده است که ضرر توقف در برآورد هزینه ریسک آن به مراتب مخرب تر از فرصت سوزی برای شایستگان جوان است.
این موضوع در همه حوزه ها و عرصه های مدیریتی صدق میکند و مصادیق فراوان دارد.
شکل گیری کابینه نو و شوراهای اسلامی جدید در سراسر کشور بارقه امید را برای جبران غفلتهای گذشته روشن کرده و مباد که مدیران ارشد با غفلتی نو ناامیدی متفاوتی را برای جوانان رقم زنند.
نگاه سازنده رییس جمهور و وزیران همچنین شهرداران جدید بویژه در کلان شهرها و مراکز استانها در استفاده از ظرفیت هوشی و مدیریتی جوانان میتواند خونی تازه در رگهای ارکان اجرایی و مدیریتی کشور وارد کند
تعادل جنسیتی در استفاده از جوانان برای مدیریت در سطوح مختلف نیز ضرورت انسانی و اجتماعی است که غفلت از آن خسارتهای فراوانی را میتواند بدنبال داشته باشد.
زنان شایسته و توانمند در عرصه مدیریتی باندازه مردان به جامعه معرفی نشده اند و از فرصت جوانگرایی مدیریت کشور برای گسترش این شناخت عمومی نسبت به مدیران زن شایسته نیز میتوان بهره گرفت.