جیووانی گوئیدی از ایتالیا، محمد ابوذکری از مصر و ارسو کازیموف از مقدونیه، نیکولاس فن‌پوکه از هلند و گروه قوالی نجم‌الدین از افغانستان مهمانان خارجی سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هستند.

جی پلاس، در بخش اجراهای بین‌الملل سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هنرمندانی از ایتالیا، مصر، افغانستان و هلند برای علاقه‌مندان ایرانی به اجرای موسیقی خواهند پرداخت.

اجرای جیووانی گوئیدی، نوازنده مشهور ایتالیایی یکی از این کنسرت‌هاست که روز دوشنبه ۲۵ بهمن‌ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت تهران روی صحنه می‌رود.

جیووانی گوئیدی، پیانیست ایتالیایی‌ با پیش‌زمینه موسیقی کلاسیک است اما فعالیتش در حوزه موسیقی جز است. یکی از پروژه‌های او تریو جیووانی گوئیدی است و همچنین سایر فعالیت‌هایش را در قالب کوارتت و بداهه‌نوازی پیانو انجام می‌دهد. گوئیدی پیش از این در سال ۱۳۹۵ در فرهنگسرای نیاوران به اجرای موسیقی پرداخته بود.

در دیگر اجرای بخش بین‌الملل، محمد ابوذکری، نوازنده سرشناس مصری ساز عود در سالن نیاوران هنرنمایی می‌کند. او در این کنسرت، ارسو کازیموف، نوازنده کوبه‌ای مقدونیه‌ای را در کنار خود دارد. کنسرت دونوازی این هنرمندان روز یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۰ در سالن نیاوران برگزار خواهد شد.

نیکولاس فن‌پوکه، پیانیست شناخته شده اهل هلند نیز ساعت ۱۹:۳۰ روز ۲۴ بهمن در سالن نیاوران روی صحنه می‌رود. 

همچنین روز جمعه ۲۲ بهمن‌ماه هنرمندان نامی اهل افغانستان متشکل از ۷ نفر با عنوان قوالی نجم‌الدین شامل جواد تابش، آصف حبیبی، عبدالقادر عزیزی، عبدالخالق عزیزی و غلام سخی‌رسولی، هوشنگ جاوید و نعمت‌الله حسین‌زاده در سالن فرهنگسرای ارسباران ساعت ۳۰: ۱۸ در بخش بین‌الملل به صحنه خواهند رفت. این گروه مدت کوتاهی است که، با همکاری تعدادی از هنرمندان موسیقی افغانستان فعالیت خود را آغاز کرده و با توجه به سوابق موسیقایی هریک از اعضا شکل گرفته است.

جواد تابش یکی از شاگردان الطاف حسین، قوال بزرگ است که آوازه‌ جهانی دارد و آصف حبیبی به «بلبل هرات» شهره است. این گروه در حرکتی نوین اشعار آئینی شاعران معاصر ایرانی را با راگ‌ها و آوازهای هراتی درهم آمیخته تا به نوآوری در تولید موسیقی معنوی برسد، ضمن آن که گسترش زبان و ادبیات آئینی پارسی معاصر نیز مورد توجه‌شان قرار داشته است.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هم‌زمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.