عباس هوشمند عصر شنبه در آئین اختتامیه نهمین جشنواره فرهنگی ورزشی پرستاران کشور اظهار داشت: چهارهزار و 700 میلیارد ریال سپرده سال گذشته جذب شد و میزان گردش مالی این صندوق به بیش از 10 هزار میلیارد ریال رسید.
وی یادآوری کرد: صندوق قرض الحسنه پرستاری پیشتر به نام امام جواد(ع) مزین بود اما این مجموعه مجبور به تغییر نام به سخاوت شد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه پرستاری سخاوت اظهار داشت: این صندوق از سال 75 در دفتر پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز کرد و هم اینک 28 شعبه فعال در کشور دارد.
هوشمند عنوان کرد: این صندوق 186 هزار مشتری دارد اما از این تعداد 135 هزار مورد فعال بوده و از موسسه خدمات می گیرند.
وی یادآوری کرد: تا سال گذشته چهار تن از اعضای خانواده پرستاران نیز می توانستند از مزایای صندوق بهره مند شوند اما با محدودیت های ایجاد شده توسط بانک مرکزی، مشتریان غیر پرستار کاهش یافت.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه پرستاری سخاوت ادامه داد: یکی از محاسن این صندوق اجرای صفر تا 100 درصد کار، توسط جامعه پرستاری است.
هوشمندی تاکید کرد: این موسسه کمترین میزان معوقات را دارد و در حالیکه میانگین معوقات در بانک ها 1.5 درصد است در این موسسه کمتر از یک درصد است.
وی افزود: این موسسه بر خلاف سایر بانک ها و موسسه های مالی اعتباری، سهامدار ندارد و سود آن در جهت رفاه جامعه پرستاری هزینه می شود.
گفتنی است؛ سه هزارو 500 کادر پرستاری در قالب پرستار (فوق لیسانس و دکترا)، کارشناس بیهوشی، اتاق عمل، دیپلم بهیاری، کمک پرستار، کمک بهیار و بیمار بر در مراکز درمانی همدان فعال هستند.
7526/1181
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.