به گزارش ایرنا سید رسول حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طبق آمار شیوع شناسی، پیشتر همدان از نظر درگیری با معضل اعتیاد جزو 15 استان نخست بود اما هم اینک بین هشت استان آخر کشور طبقه بندی می شود.
وی ادامه داد: همزمان به هفته مبارزه با مواد مخدر 2 کمپ ترک اعتیاد در شهرهای ملایر و ازندریان بهره برداری شد که یکی از آنها متعلق به بانوان است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان اظهار داشت: همدان هم اینک دارای 43 کمپ ترک اعتیاد است که سه مورد از آنها در همدان، ملایر و نهاوند مختص بانوان است.
حسینی افزود: هر یک از معتادان برای طی فرایند درمان در کمپ های ترک اعتیاد باید 6 میلیون و 500 هزار ریال پرداخت کنند.
وی اضافه کرد: بخشی از هزینه درمان معتادانی که مورد حمایت خانواده نبوده و توان مالی برای پرداخت این هزینه را ندارند، توسط نهادهای متولی و خیران تامین می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر همدان ادامه داد: ظرفیت پذیرش هر یک از کمپ های ترک اعتیاد آقایان 50 تا 60 معتاد و بانوان 25 نفر است.
حسینی اضافه کرد: با ورود به فصل بهار و تابستان میزان افراد حاضر در کمپ آقایان روند کاهشی داشته و به 25 متقاضی ترک اعتیاد تقلیل می یابد.
وی گفت: معتادان به مدت 23 روز تا یک ماه در کمپ ها تحت درمان قرار می گیرد و در بدو ورود برای سم زدایی سه تا پنج روز به تناسب میزان اعتیاد و دُز مصرف مواد افیونی، قرنطینه می شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان بیان کرد: پس از گذشت 15 روز، آزمایش اولیه از فرد معتاد با هدف دستیابی به نتیجه روند درمان دریافت و با گذشت یک ماه نیز آزمایش نهایی انجام می شود.
حسینی اظهار داشت: تیم هایی برای ارائه مشاوره به خانواده و فرد معتاد در نظر گرفته شده است و پس از بهبود فرد معتاد و خروج از کمپ، به منظور جلوگیری از قطع ارتباط بهبود یافته با 'ان.ای' (معتادان گمنام) وضعیت این فرد پیگیری می شود.
/20907526
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.