محمودرضا عراقی عصر شنبه در نشست خبری رویداد همدان 2018 در جمع خبرنگاران افزود: افتتاح اتوبان همدان- ساوه- تهران، راه اندازی قطار همدان- مشهد، رفع اشکالات ریل راه آهن برای فعال شدن رسمی خط ریلی همدان- تهران و فعال شدن فرودگاه همدان از جمله اقداماتی است که در دولت تدبیر و امید برای رونق زیرساخت های گردشگری در این استان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه آماده سازی زیرساخت ها وظیفه دولت است گفت: رونق زیرساخت ها همچون پرواز همدان - تهران باید توسط بخش خصوصی و مردم صورت گیرد و باید رسانه ها به گونه ای اطلاع رسانی کنند که میزان استفاده مردم از این خط هوایی افزایش یابد.
عراقی اظهار کرد: شهرهای اصفهان در حوزه صنایع دستی، تبریز در حوزه فرش ، خراسان در حوزه سنگ های قیمتی و لالجین در حوزه سفال ، چهار شهر جهانی ایران هستند و حضور لالجین در این رده برای استان همدان بسیار پراهمیت است.

** 10 میلیارد ریال اعتبار همدان 2018 ابلاغ شد
معاون امور عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه 10 میلیارد ریال اعتبار همدان 2018 ابلاغ شده است تاکید کرد: با اتمام ماه مبارک رمضان موج رویدادهای همدان 2018در همدان شدت می یابد.
عراقی اضافه کرد: در سال 2018 سه رویداد بین المللی در بخش گردشگری در سطح ایران رخ می دهد که 2 مورد آن شامل میزبانی اعضای سازمان جهانی گردشگری و میزبانی وزرای گردشگری کشورهای آسیایی در استان همدان رخ می دهد.

** سه هتل در همدان افتتاح می شود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان نیز در این نشست گفت: سال گذشته 2 هتل در استان افتتاح شد و امسال نیز سه هتل دیگر در همدان افتتاح می شود.
علی مالمیر افزود: هیچ کمبودی در حوزه هتلی برای میزبانی مهمانان خارجی همدان 2018 وجود ندارد و امکانات استان در حوزه اقامتگاه ها مطلوب است.
وی رشد 37 درصدی صادرات صنایع دستی در سال 96 نسبت به سال 95، صدور پروانه برای 22 مرکز بوم گردی، رشد 35 درصدی میزان اقامت مسافران در سال 96 نسبت به سال 95 و افزایش 18 درصدی میزان بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری دارای بلیت در این مدت را از جمله موفقیت های همدان در حوزه گردشگری برشمرد.
وی اضافه کرد: رویداد همدان 2018 شان و جایگاه بین المللی دارد و متولی آن کل استان است لذا نباید به ظرفیت های اداره کل میراث فرهنگی همدان بسنده کرد.
مالمیر با تاکید بر اینکه برای میزبانی مطلوب این رویداد باید همه ارکان جامعه مشارکت داشته باشند گفت: گفتمان سازی، فرهنگ سازی و تبلیغات در حوزه گردشگری مهمترین اهداف رویداد همدان 2018 است و سقف دستاوردهای این رویداد این است که همه آحاد مردم استان درگیر این رویداد شوند.
وی ادامه داد: 2 متقاضی بخش خصوصی وجود دارد که یکی در حوزه بالن سواری و یکی در حوزه برگزاری سیرک بزرگ اعلام آمادگی کرده اند که این 2 پیشنهاد در حال بررسی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان از دستگاه های اجرایی استان خواست تا زمانی که اعتبارات رویداد همدان 2018 تخصیص نیافته است، ظرفیت های داخلی، بودجه جاری و عمرانی خود را در جهت این رویداد هزینه کنند.

** ساماندهی ورودی ها از تکالیف مهم مدیریت شهری است
شهردار همدان نیز با بیان اینکه ساماندهی ورودی ها جزیی از تکالیف اصلی مدیریت شهری است گفت: ساماندهی حداقلی ورودی های همدان با کاشت گونه های گل، زیبا سازی آغاز شده است اما طرح کلی ساماندهی ورودی ها در بحث تملک ها و توافق با مالکان آماده شده است.
عباس صوفی افزود: چندین سال بود که شهرداری به بحث ساماندهی ورودی ها اقدامی نکرده بود اما از سال گذشته ساماندهی ورودی ها کلید خورد و سعی می شود در اولین فرصت ورودی های استان تعیین تکلیف شوند.
وی ادامه داد: ساماندهی ورودی ها یکی از مطالبه های جدی مردم است و امسال اقدامات ویژه ای در این حوزه آغاز می شود و در سه سال آینده به اتمام می رسد.
وی بیان کرد: ساختمان پارک پرواز برای راه اندازی نمایندگی وزارت امور خارجه در استان همدان در نظر گرفته شده است که بعد از ماه مبارک رمضان مقدمات افتتاح این دفتر انجام می شود.
علی خاکسار معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان نیز با بیان اینکه رویداد همدان 2018 متعلق به استان همدان است گفت: شهرستان ملایر 9 رویداد و شهرستان بهار 2 رویداد قطعی در سال 2018 برگزار می کنند و دیگر شهرستان ها رویداد قطعی اعلام نکرده اند.
گفتنی است؛ همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در این سال میزبان وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی و بیش از 500 عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و در سال 85 با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود.
استان همدان دارای بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و توریستی شناسایی شده است که یک هزار اثر استان همدان ثبت ملی شده است.
1181/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.