به گزارش ایرنا، 'محمد سیوتی یحیی ایدی' پنجشنبه شب در دیدار با فعالان بخش کشاورزی همدان افزود: به دنبال ایجاد تفاهم نامه تجاری بین ایران و غنا هستیم تا به معادلات تجاری خوبی دست یابیم.
وی با اشاره به بازدیدهایی از واحدهای تولیدی کشاورزی در همدان، ملایر و نهاوند افزود: تولیدات این واحدها نشان دهنده ظرفیت های عظیم در بخش های مختلف است و با همکاری متقابل می توان این ظرفیت ها را در کشور غنا نیز ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه غنا دروازه ورود به غرب آفریقا است، ادامه داد: ما می توانیم بازار غنا را به تجار و بازرگانان ایرانی معرفی و بازار های غرب آفریقا را تبیین کنیم.
سفیر غنا در تهران، خواستار واردات ماشین آلات کشاورزی همدان به کشور مطبوعش و معامله پایاپای با محصولاتی مانند آناناس، انبه و موز به همدان شد.
وی ادامه داد: استان همدان ظرفیت بالایی در حوزه های مختلف دارد که برای غنا از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی اضافه کرد: این امکان وجود دارد که تفاهم نامه خواهر خواندگی همدان با یکی از شهرهای شمالی کشور غنا امضا شود.
سفیر کشور غنا در تهران با بیان اینکه روابط استان همدان به ویژه ملایر با غنا می تواند عمیق تر باشد، گفت: غنا از نظر امنیت سرمایه گذاری، امن ترین کشور است و سرمایه گذاران احساس امنیت بالایی در این کشور دارند.
یحیی ایدی اظهار کرد: سرمایه گذاران استان همدان می توانند در کنار سایر سرمایه گذاران ایرانی در کشور غنا در حوزه های مختلف اقتصادی، کشاورزی و معدنی در مناطق ویژه اقتصادی سرمایه گذاری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان نیز در این جلسه گفت: این استان در تولید سیب زمینی با 106 تن در هکتار مقام برتر کشور را داراست.
منصور رضوانی جلال با بیان اینکه نزدیک به 500 تعاونی، شرکت و تشکل در بخش کشاوری استان فعالیت می کنند، افزود: کشاورزان همدان از تخصص و فناوری بالایی برخوردار هستند و یکی از دلایل موفقیت بخش کشاورزی استان وجود تشکل ها و شرکت های فعال است.
رئیس اتاق صنعت، تجارت و بازرگانی همدان نیز در این جلسه گفت: غرب آفریقا موقعیت مناسبی برای فعالان اقتصادی است و این قشر می توانند با ورود به این کشور دستاوردهای بزرگی داشته باشند.
علی اصغر زبردست با بیان اینکه غنا مسئول اتحادیه غرب آفریقا است، افزود: مشترکات مثبتی بین ایران و غنا وجود دارد و دلیل انتخاب غنا به عنوان کشور هدف نتایج مثبت به دست آمده در سفرهاست.
به گزارش ایرنا، اتاق بازرگانی همدان معین اتاق بازرگانی کشور غنا است و معرفی توانمندی های اقتصادی همدان، بهبود و آسان سازی همکاری های 2جانبه با کشور مذکور برای کشاورزان، سرمایه گذاران و تجار ایرانی و همچنین فراهم کردن بستر مناسب برای کشت فرا سرزمینی از اهدافی است که اتاق بازرگانی به دنبال تحقق آن است.
'محمد سیوتی یحیی ایدی' سفیر کشور غنا در تهران و هیات همراه در سفر سه روزه خود به استان همدان از واحدهای تولیدی، مزارع کشت کلزا و همچنین کارخانه روغن نگین نهاوند و شرکت صنایع غذایی سحر بازدید کردند.
گفتنی است اتاق بازرگانی همدان تاکنون چندین هیات اقتصادی را به غنا اعزام کرده و میزبان چند هیات تجاری از این کشور آفریقایی بوده است.
7523/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.