به گزارش ایرنا، محسن جانجان روز پنجشنبه در نشست خبری که در محل این اداره برگزار شد، افزود: اگر از این فرصت استثنایی نتوانیم استفاده کنیم و طرح و برنامه ای برای آن نداشته باشیم به طور قطع این شهرستان از قافله پرشتاب توسعه عقب می ماند.
وی اضافه کرد: میزان سهم تخصیصی از اعتبارات رویداد همدان 2018 به نهاوند بستگی به میزان ارائه طرح های گردشگری از سوی دستگاه های مختلف به ویژه شهرداری ها دارد.
جانجان ادامه داد: شهرستان نهاوند در بخش های مختلف به ویژه در زمینه گردشگری طبیعی از ظرفیت های کم نظیری در سطح استان برخوردار است و هرچه بیشتر بتوانیم طرح ارائه کنیم، به همان میزان اعتبار بیشتری دریافت می کنیم.
وی با بیان اینکه در این رویداد همه دستگاه ها می توانند طرح ارائه دهند، افزود: در رویداد همدان 2018 همه ادارات به ویژه شهرداران نقش ایفا می کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند در خصوص ادامه کاوش معبد لائودیسه نیز گفت: تا کنون سه فصل کاوش از سوی هیات باستان شناسی در حریم این معبد انجام شده و شواهدی مبنی بر محل معبد بدست آمده است.
وی گفت: برای ادامه کاوش ها، اقداماتی از جمله تملک یکی از منازلی که احتمال وجود معبد در آن است، انجام شده و با توجه به زمان بر بودن فرایند قانونی آن، هم اینک در مرحله کارشناسی و ارزیابی قیمت به سر می برد که در صورت نهایی شدن آن، از تابستان سال جاری عملیات کاوش فصل چهارم نیز آغاز می شود.
وی در خصوص اعتبارات مورد نیاز کاوش معبد اظهارکرد: اعتبار تملک زمین به طور کامل و نصف عملیات کاوش نیز از اعتبارات درون سازی تامین می شود.
وی با اظهار امیدواری از کشف نهایی معبد لائودیسه گفت: کشف معبد لائودیسه می تواند شهرستان را به لحاظ گردشگری جهانی کرده و باعث توسعه نهاوند شود لذا ما این طرح را در برنامه های رویداد همدان 2018 ارائه می کنیم.
7525/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.