به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، شنا مادر همه ورزش هاست و پرداختن به آن بسیار سفارش شده است. ارمغان این ورزش شاد و انرژی بخش تندرستی و شادابی جسم و روح است؛ شاید با همین اعتقاد مسئولان وقت در دهه هفتاد، ساخت استخر سرپوشیده ای را در مجموعه ورزشی آزادی شهر اسدآباد آغاز کردند. این استخر پس ازگذشت 24 سال با 50درصد پیشرفت فیزیکی نیمه کاره رها شده است.
کلنگ استخر دیگری نیز 10 سال پیش در مجتمع ورزشی بانوان به زمین زده شد تا کمبود فضای ورزشی و تفریحی برای بانوان این شهر را جبران کند این طرح نیز به سرنوشت استخر قبلی دچار شد.
درد مشترک هر دو طرح ورزشی اسدآباد کمبود اعتبار عنوان شده است و هرسال چشم امید مردم به آمدن دولت جدید دوخته شده تا شاید تن این استخرها به جای خاک با آب آشنا شود.
این 2 طرح مشتی است از خروارها طرح نیمه کاره که میراث ناخوشایند گذشته هاست برای دولت تدبیر و امید.
دولت یازدهم و دوازدهم به ثمر نشاندن این طرح ها را به اجرای طرح های عمرانی جدید ترجیح داد و به اتمام آنها پافشاری می کند.
امروز اسدآباد میزبان سفیرانی از وزارت وزرش است تا آوازه استخرهای اسدآباد که به گوش پایتخت نشینان هم رسیده است را از نزدیک دیده و برای آن تدبیری بیندیشند.
این هیات به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستان از استخرها بازدید کردند.
حضور دو کارگر بیل و فرغون به دست در محوطه که حاکی از حرکات نمایشی پیمانکار طرح برای نشان دادن فعالیت وی بود تعجب همگان را برانگیخت.
عمر این استخر با سن رئیس اداره ورزش و جوانان این شهر برابری می کند؛ این جمله را فرماندار اسدآباد با ریشخند گفت و آب پاکی را روی دست همگان ریخت.
حسین افشاری قطره چکانی بودن اعتبارات را تائید کرد اما صلاحیت نداشتن پیمانکار را علت اصلی تاخیر این طرح دانست.
فرسوده بودن 11 سالن ورزشی در سطح شهر و روستاهای اسدآباد هم از دیگر مشکلات ورزش بود که فرماندار خواستار رسیدگی و تخصیص اعتبار برای تعمیر و مرمت آنها شد.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی هم نبود یک استخر دولتی برای شهری با جمعیت 55 هزار نفری را مصداق عینی محرومیت دانست و از اینکه هیچ طرحی در استان همدان به این اندازه این طرح عقب مانده نیست ابراز تاسف کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه، تجهیز و نگهداری اماکن ورزشی کشور به خاطر تعلل پیمانکار و کم کاری شرکتی که خود ریاستش را به عهده دارد نخست از مردم اسدآباد که این طرح از مطالبات بحق آنهاست و سپس از مسئولان شهرستان عذرخواهی کرد.
جابجایی سریع پیمانکار فعلی با پیمانکاری بومی که اهل همین منطقه و دلسوز هم باشد نخستین تدبیر مصطفی مدبر برای این طرح بود و دستور اختصاص 21 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این استخر را نیز صادر کرد و قول داد حداکثر تا یکسال آینده این استخر از آب و گل درآمده و جوانان این شهر از آن استفاده کنند.
مشاور وزیر ورزش و مدیر کل دفتر فنی و نظارت بر طرح ها و اماکن ورزشی هم که گویا استاندار سابق ایلام بوده و با امام جمعه اسدآباد روابط عاطفی عمیقی دارد پس از تجدید دیدار با این روحانی قول احداث سه زمین مینی فوتبال با اعتبار 12 میلیارد ریال را به ورزش دوستان اسدآبادی داد تا حق دوستی و رفاقت را به جا آورده باشد.
میرمحمد غراوی بروز رسانی سالن های ورزشی در شهر و بویژه روستاها را از اولویت های وزارت ورزش و جوانان دانست و تعویض کفپوش فرسوده سالن ها و تعمیر فضای داخلی این اماکن را نیز تعهد کرد تا اندکی از دغدغه های مردم این دیار را بکاهد و گل امید در دلهای ورزشکاران و ورزش دوستان بنشاند.
امروز وزیر ورزش به همراه معاونینش به استان همدان سفر کرد تا چند طرح عمرانی را بهره برداری و گره مشکلات برخی طرح های راکد ورزشی در شهرستانها را بازکند.
اسدآباد سه هزار ورزشکار سازماندهی شده و 20 هیات ورزشی فعال دارد و با 100 هزار تن جمعیت در 45 کیلومتری همدان واقع شده است.
7527/2090
خبرنگار: زهرا زارعی** انتشاردهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.