عباس اولیا سمیع روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام بر اساس برنامه‌های مدون وزارت بهداشت بوده که دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به ارائه خدمات فوری و اختصاصی به بیماران مبتلا به حملات مغزی و قلبی شده‌اند.
وی اضافه کرد: در این راستا 2 کد اختصاری از جمله 247 برای بیماران با حملات قلبی و کد اضطراری 724 برای بیماران سکته حاد مغزی در بیمارستان‌های کشور در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه برای افرادی که دچار سکته حاد قلبی می شوند کد 247 راه‌اندازی شده که این کد 24 ساعته و در طول هفته فعال است، افزود: از طریق این کد ارتباط واحد عملیاتی اورژانس 115 با پزشک متخصص قلب در بیمارستان برقرار شده و وضعیت علائم حیاتی بیمار و نوار قلب آن به صورت آنلاین ارسال می شود.
اولیا سمیع با اشاره به اینکه این دستگاه در آمبولانس‌ها نصب شده و اقدامات اولیه و حیاتی را بر اساس دستور پزشک متخصص قبل از رسیدن بیمار به بیمارستان انجام می‌شود، گفت: در صورت لزوم بیمار به صورت مستقیم به واحد آنژیوگرافی انتقال داده می‌شود.
وی اضافه کرد: این ارتباط اولیه داخل آمبولانس‌های اورژانس 115 و پزشک متخصص قلب باعت شناخت به موقع ضایعات عروق کرونر شده و نقش مهمی در درمان زودهنگام بیماری‌های عروق کرونر قلب خواهد داشت، ضمن اینکه خدمات اولیه‌ای که بیمار باید در اورژانس بیمارستان سپری کند در اورژانس پیش بیمارستانی انجام می‌شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر هر 2 کد عملیاتی ارتباط مستقیم با پزشک متخصص قلب در بیمارستان داشته و مددجویان قلبی از طریق این بستر ارتباطی تحت نظر و هدایت قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به اینکه این 2 دستگاه در شهرک مدنی و استادان راه‌اندازی شده است افزود: تجهیز 10 آمبولانس به دستگاه تله کاردیولوژی در دستور کار بوده که در حال حاضر 2 دستگاه راه‌اندازی شده و در آینده نیز هشت دستگاه در شهرستان همدان راه‌اندازی می‌شود.
هم اینک مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان همدان دارای یکصد دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک آمبولانس اتاق عمل است.
7520/2087
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشار: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.