حمیدرضا الوند روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: به ازای جذب هر یک از این مددجویان تا سقف 200 میلیون ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد به کارفرمای مربوطه تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: هدف از این اقدام توانمندسازی و اشتغال پایدار مددجویان است و در این راستا اعتبارات اشتغالزایی در شهرستان های استان توزیع شده و با تفویض اختیار به روسای بهزیستی، شهرستان ها می توانند به برگزاری جلسات مشترک با شهرک ها، اصناف و کارفرمایان حقیقی و حقوقی برای جذب مددجویان اقدام کنند و آماده سازی شغلی این مددجویان را انجام دهند.
وی ادامه داد: با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر 'اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال' و تاکید رئیس جمهوری بر رونق اشتغال و تولید، ضمن پیگیری بحث های حقوقی، سعی می شود مددجویان بهزیستی با توجه به توانمندی ها و مهارت هایشان وارد چرخه کار شوند تا بتوانند ضمن توانمندسازی اقتصادی در اجتماع نیز حضور داشته باشند.
الوند تصریح کرد: اغلب مددجویان بهزیستی نسبت به سایر افراد عادی جوینده کار این مزیت را دارند که از حمایت های این سازمان بهره مند بوده و بخشی از بیمه کارفرمایی آنها توسط بهزیستی پرداخت می شود.
وی توضیح داد: بهزیستی برای کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی را بکارگیری کنند علاوه بر اعطای تسهیلات بانکی با کارمزد چهار درصد، پرداخت بخشی از حق بیمه موظفی کارفرما را تقبل می کنند و این امتیازی ویژه برای کارفرمایان است.
الوند بیان کرد: اعتبارات بخش اشتغال بهزیستی استان ، سال گذشته 70 میلیارد ریال بود که این رقم امسال به 230 میلیارد ریال رسید و در صورت امکان به 300 میلیارد ریال خواهد رسید.
گفتنی است، هم اکنون 2 هزار و 170 نفر از مددجویان زیر پوشش این نهاد در استان همدان جویای کار هستند و بیشترین تعداد این مددجویان جویای کار معادل 886 نفر در شهرستان همدان ساکن هستند.
استان همدان دارای حدود یک میلیون و 800 هزار نفر جمعیت است که حدود یک سوم جمعیت استان همدان به طور مستقیم و غیرمستقیم از خدمات ارتقایی، پیشگیری، حمایتی و توانبخشی بهزیستی استان بهره مند هستند.
1181/2087
خبرنگار:الهام تدین**انتشار دهنده:زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.