دکتر حبیب معصومی روز سه شنبه با بیان اینکه پارسال ۴۶۴ تن در سوانح رانندگی جان باختند بیان کرد: ۴۸ درصد از این افراد در صحنه حادثه، ۴۴ درصد در مرکز درمانی، ۵.۶ درصد حین انتقال و بیش از یک درصد در منزل جان خود را از دست دادند.

وی اضافه کرد: با توجه به فعالیت تکنسین هایی با مدارک کاردانی و کارشناسی در آمبولانس ها و اینکه آنها تنها در موارد جمود نعشی اجازه تشخیص فوت در صحنه را دارند در سایر موارد بایستی مصدوم را «سی.پی.آر» کرده و نسبت به انتقال به مراکز درمانی اقدام کنند.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: در این ارتباط طرح های پژوهشی در سطح کشور و دانشگاه علوم پزشکی همدان در دست اقدام است تا بتوان با ارائه راهکارهای موثر، میزان جان باختگان را کاهش داد.

معصومی یادآوری کرد: روند کاهشی تعداد تلفات حوادث ترافیکی از سال ۸۵ که تعداد فوتی ها ۹۰۰ نفر در همدان گزارش شده بود آغاز شد و با تلاش همه سازمان های مسوول، این آمار در سال ۹۷ به ۴۳۴ فوتی رسید.

وی ادامه داد: اما در سال ۹۸ به علت افزایش ترددها در برخی از ماه های سال تعداد جانباختگان با هفت درصد معادل ۳۰ نفر افزایش، به ۴۶۴ نفر رسید که این مشکل در جلسات شورای ترافیک و کمیسیون ایمنی و حمل و نقل جاده ای استان و شهرستان های ۱۰ گانه در حال بررسی است.

معصومی مهمترین علل بالا بودن آمار مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی را تردد با سرعت بالا، استفاده نکردن از کمربند ایمنی، استفاده نکردن از کلاه ایمنی توسط موتورسواران و نصب نکردن صندلی مخصوص کودک در خودرو، رانندگی در حالت مستی، رانندگی پس از مصرف دارو یا موادمخدر و استفاده از تلفن همراه حین رانندگی دانست.

استان همدان به علت قرار گرفتن در مسیر استان های غربی و مرکزی یکی از کریدورهای های پرترافیک کشور را دارد و دارای پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع راه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.