مریم پاک بین روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: سوگواری برای عزیزان از دست رفته و تجربه غم و اندوه فراوان پس از فوت آنها امری طبیعی است اما در شرایط کنونی به علت پیشگیری از شیوع کرونا افراد نمی توانند مراحل سوگ را طی کرده و با غم از دست دادن عزیزانشان کنار بیایند.

وی اضافه کرد: با توجه به اپیدمی ویروس کرونا در کشور و استان و درگذشت تعدادی از هم استانی ها نبود امکان برگزاری مراسم همدردی با اعضای خانواده متوفیان موجب انباشت فشارهای روانی و تنش درونی خانواده های بازماندگان شده است.

پاک بین ادامه داد: به منظور تسکین آلام خانواده های داغدار طرح همدلی با خانواده متوفیان ویروس کرونا در قالب طرح ملی «غمگساران جوان» در فضای مجازی و با همکاری اعضای جوانان هلال احمر و خانواده متوفیان برگزار می شود.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان اظهار داشت: ۹ شعبه این جمعیت در ۹ شهرستان استان همدان مجری برگزاری طرح ملی غمگساران جوان هستند تا در بحران کرونا هم، خانواده های مصیبت زده را تنها نگذارند.

وی همدردی با خانواده متوفیان، پیشگیری از انزوا و تنهایی بستگان درجه یک متوفیان کرونا، ایجاد فضای معنوی ماه مبارک رمضان درهمدلی با آنها و استفاده از ظرفیت فضای مجازی در راستای معرفی اهداف و وظایف بشردوستانه جمعیت هلال از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

پاک بین افزود: علاوه بر همدردی با خانواده متوفیان برنامه های اجرایی جنبی نظیر دیدار با حامیان سلامت و تجلیل از خدمات آنها، ایجاد بوستان جاودانگی و کاشت نهال به یاد متوفیان با مشارکت بستگان جانباختگان و پیگیری مسائل و مشکلات خانواده متوفیان کرونا مدنظر است.

به گفته کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا یکم اردیبهشت سالجاری بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، مجموع بیماران ویروس کرونا در کشور به ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید که پنج هزار و ۲۰۹ تن از آنها جان باختند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.