معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح های بخش جوکار گفت: ملایر در افتتاح طرح‌های عمرانی دهه فجر پیشتاز است و ۴۱ درصد از اعتبارات طرح‌های دهه فجر استان را به خود اختصاص داده است.

قدرت الله ولدی با بیان اینکه حدود ۲ هزار میلیارد تومان طرح هم اکنون در ملایر در دست اجرا است افزود: تا پایان امسال این طرح‌ها افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: اهدافی که در سند راهبردی توسعه شهرستان تدوین شده است باید تا سال ۱۴۰۰ به این اهداف دست پیدا کنیم.

فرماندار ویژه ملایر افزود: همزمان با ایام دهه فجر امسال ۷۸ طرح با اعتبار ۳۹۰ میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

ولدی بیان کرد: در آخرین روز از ایام دهه فجر ۲ جایگاه سوخت در شهر ازندریان و روستای حسین آباد شاملو با اعتبار پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

وی افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق با اعتبار ۲ میلیارد تومان و افتتاح همزمان ۴۰۵ واحد مسکن روستایی بنیاد مسکن با اعتبار ۲۶ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان را از دیگر طرح‌های قابل افتتاح در این روز برشمرد.

ولدی فرماندار ویژه ملایر

معاون استاندار همدان ادامه داد: در این روز همچنین عملیات اجرایی طرح‌های دهیاری علی آباد دمق و ده شاکر با اعتباری بیش از یک میلیارد تومان آغاز شد.

ولدی درباره افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق نیز بیان کرد: این مرکز با اعتبار ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در ۲ طبقه احداث شد که هزار و ۵۵۸ خانوار را پوشش می‌دهد و در تلاش برای ارتقای سطح خدمات این مرکز هستیم.

وی یادآور شد: تامین آب شرب و سالم این روستا نیز از دغدغه‌های ما بود که احداث مجتمع آبرسانی روستا در دست اجرا است و باید سرعت بیشتری بگیرد.

ولدی همچنین خواستار حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد و اظهار داشت: این حضور و مشارکت گسترده مردم مشت محکمی بر دهان دشمنان و راه پیروزی بر مستکبران است.

افتتاح طرحهای عمرانی در بخش جوکار

افتتاح دومین مجتمع آبرسانی ملایر به زودی

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: ۵۰ طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان اجرا شد که سهم ملایر از کل استان بیش از ۳۳ درصد است.

حجت الاسلام احد آزادیخواه ارتقای سطح خدمات در مرکز جامع خدمات سلامت روستای علی آباد دمق را ضروری دانست و گفت: حضور پزشک، انجام آزمایش و سایر خدمات بهداشتی باید در این مرکز ارائه شود.

وی ادامه داد: به زودی دومین مجتمع آبرسانی ملایر در روستای علی آباد دمق افتتاح خواهد شد که هم اکنون این طرح در حال اجرا است و باید شتاب بیشتری بگیرد.

ملایر ۲۴ درصد جایگاه‌های سوخت استان را دارد

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان نیز گفت: روزانه ۶ میلیون لیتر فرآورده در سطح استان مصرف می‌شود.

امین روستایی بیان کرد: ملایر بیش از ۲۴ درصد تعداد جایگاه‌های سوخت استان را دارد که مصرف سوخت آن کمتر از ۱۵ درصد است و این نشان از شرایط خوب مصرف در این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: جایگاه سوخت ازندریان و طلوع روستای حسین آباد شاملو بیست و دومین جایگاه در استان است که مورد افتتاح قرار گرفت.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان بیان کرد: در مجموع برای احداث این ۲ جایگاه پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده و نگاه ما نگاه توسعه‌ای و بهینه‌سازی است.

جهانیان بخشدار جوکار

شستا برای اجرای ۲ طرح در جوکار سرمایه گذاری می‌کند

بخشدار جوکار نیز گفت: تاکنون ۲ جایگاه سوخت در شهر ازندریان احداث شده و در مجموع تعداد جایگاه‌های سوخت در این بخش به پنج جایگاه افزایش یافت.

فرهاد جهانیان با بیان اینکه یک جایگاه سی.ان.جی نیز در دست پیگیری است افزود: طرح‌های خوبی در ایام دهه فجر در این بخش افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

جهانیان اظهار داشت: شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) برای ۲ طرح بزرگ سیلیس و گاوداری ۶ هزار راسی در بخش جوکار سرمایه‌گذاری می‌کند.

شاخص مرگ و میر کودکان و مادران باردار در ملایر صفر است

رییس مرکز بهداشت ملایر نیز گفت: حدود ۷۰ طرح بهداشتی و درمانی در سه سال گذشته در این شهرستان اجرا شد در سطح استان از نظر تعداد طرح‌ها و امکانات پیشتاز هستیم.

نیکو امجدی احداث مراکز خدمات جامع سلامت را برای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی اثرگذار دانست و افزود: در حال حاضر شاخص مرگ و میر کودکان و مادران باردار در این شهرستان صفر است.

وی با بیان اینکه پوشش مراقبت‌ها از مردم به بالای ۹۰ درصد رسیده است گفت: سیستم بهداشت و درمان موظف است خدمات بهداشتی را به صورت رایگان به مردم ارایه دهند.

امجدی شمار جمعیت زیرپوشش مراکز جامع سلامت این شهرستان را چهار هزار و ۸۶۵ نفر عنوان کرد و افزود: در دهه فجر امسال مرکز جامع سلامت روستای کهکدان نیز با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح شد که هزار و ۴۶ خانوار را در چهار روستا پوشش می‌دهد.

از محل اجرای طرح تحول نظام سلامت ۲۷ خانه بهداشت و ۱۸ مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان ملایر اجرا شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.