علیرضا حسن پور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: راننده یک دستگاه سواری با جاسازی کردن گوشی تلفن همراه در خودرو قصد انتقال این محموله از غرب به سمت مرکز کشور را داشت که در گلوگاه شهید زارعی متوقف شد.

وی اضافه کرد: به دنبال بازرسی از خودرو متهم یک‌هزار و ۷۷۶ دستگاه انواع گوشی تلفن همراه کشف و ضبط و پرونده ای در این زمینه در تعزیرات حکومتی همدان تشکیل شد که متهم به پرداخت جریمه محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه ۹۰ درصد پرونده های قاچاق متعلق به افراد غیربومی است ادامه داد: ۸۰ درصد پرونده های قاچاق تشکیل شده مربوط به قاچاقچیانی است که از سمت استان های غرب و جنوب کشور کالای قاچاق را به سمت مرکز کشور منتقل می‌کنند.

حسن پور ادامه داد: استان همدان مسیر ترانزیت کالای قاچاق بوده و مقصد این نوع کالاها نیست و حدود ۱۰ درصد از کالاهای کشف شده در این استان با هدف توزیع در همدان، قاچاق شده است.

 وی درباره مجاز یا غیرمجاز بودن دستگاه استخراج ارز دیجیتال گفت: هر چند سازمان صنعت، معدن و تجارت اقدام به صدور مجوز برای استفاده از این دستگاه می کند اما با توجه به ورود غیرقانونی و قاچاق آن، در صورت مشاهده پلیس آن را توقیف و متخلف را به تعزیرات معرفی می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: تعزیرات این استان در پرونده دیگری اقدام به ضبط یک دستگاه خودروسواری شورولت کرده و متهم را به دلیل اتمام مهلت قانونی تردد در خارج از محدوده منطقه آزاد بدون تمدید مهلت، به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۷۴۹ میلیون ریال محکوم کرد.

حسن پور بیان کرد: راننده این وسیله نقلیه با وجود اتمام مهلت سه ماهه تردد ، به منطقه آزاد اروند بازنگشته و هنگام تردد در جاده تهران - کرمانشاه در همدان متوقف شد.

وی ادامه داد: مالک این خودرو مدعی است به علت نقص فنی وسیله نقلیه، تعمیرات و نبود قطعه خودرو متوقف بوده و اقدام به خرید قطعات از خارج کشور کرده که این موضوع در دست بررسی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.