سعید نمکی روز سه شنبه در آیین نکوداشت وحدت حوزه و دانشگاه و گرامیداشت شهید مفتح بیان کرد: امروز با همه راه هایی که آمریکایی ها بر ایران بستند میزان کمبود دارویی کشور یک سوم زمان مشابه سال قبل است و تا تیرماه سال آینده داروهای اساسی، ماده اولیه در کارخانه های داروسازی و تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل در انبارها وجود دارد.
نمکی ادامه داد: با همه سختی ها یک هزار طرح در حوزه بهداشت و درمان آماده افتتاح شده و امسال هشت هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شمار تخت های بیمارستانی اضافه می شود که اولویت وزارت بهداشت اجرای طرح در مناطق کمتر توسعه یافته است.
وی گفت: با اجرای طرح بیمه اجباری، ۹ میلیون نفر زیر پوشش قرار گرفتند که با استمرار این حرکت ها امیدواریم برای مردم دستاوردهای بیشتری داشته باشیم.
نمکی با بیان این که برخی برای مطرح کردن خود حاضر هستند مبانی اصیل انقلاب و نظام را زیر سوال ببرند، اظهار داشت: این طیف از افراد حتی حاضر هستند اعتماد عمومی که بزرگترین سرمایه این نطام است را فرو بریزند تا خود را مطرح کنند.
وی ادامه داد: در حالی که بیشترین نیاز عصر حاضر وحدت بین جریان های درون نظام است، اما خودمحوری، خودخواهی، سیاست زدگی و انحصار طلبی، ما را به جایی کشانده که در حال بریدن شاخه ای هستیم که روی آن نشسته ایم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در حالی که بزرگمردی همچون شهید مفتح بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرده است، عده ای برای مطرح کردن خود از گسست اجتماعی بین حوزه و دانشگاه، گسست بین اصولگرا، اصلاح طلب و تمامی جریان های داخل نظام دم می زنند.
نمکی گفت: تمامی دشمنان برای براندازی ایران وحدت کردند هر چند راه به جای نمی برند اما ما در درون نظام به سمت گسست و کثرت می رویم که این کار با پیام سرداران شهید دفاع مقدس سازگار نیست.
وی افزود: ما باید خط مان را از نفاق، شرک، دورویی و لاابالی گری جدا کنیم چرا که وحدت بین حوزه و دانشگاه و وحدت بین نیروهای درون نظام اصلی ترین رکن است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همدان در دوره بنی عباس تاثیر شگرفی در تمدن اسلامی داشت چرا که این استان زادگاه و سرزمین بزرگمردان است.
نمکی با بیان اینکه بوعلی سینا در سرزمین خود غریب است تصریح کرد: عده ای او را دائم الخمر می پندارند در حالیکه در ۵۸ سال عمر خود کتاب های برجسته ای در علم و فقه نوشت.
وی ادامه داد: این فرد در نوجوانی طبیب، هنرمند و فقیه بود اما برخی می گویند این فرد شیعه نبود در حالیکه یک بیت شعر او، شیفتگی و عشق و علاقه او به اهل بیت(ع) را نشان می دهد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: قضاوت ها در زمینه شخصیت بوعلی سینا بسیار متفاوت است بنابراین باید دانشگاهیان واکاوی و پژوهش هایی در این زمینه داشته باشند.
نمکی با بیان اینکه شهید مفتح پرچمدار حوزه و دانشگاه در جریان انقلاب بود گفت: این عالم ربانی فکر بلند و روح پاکیزه داشتند که موجب جذب دل مردم شد.