به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی، که در جمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینای همدان سخن می گفت، با اعلام مطلب فوق افزود: در طول سالیان گذشته از عصر قاجار تا کنون دستگاه های قضایی ضعیف نگهداشته شده و این یک ضعف بزرگ در دستگاه قضا محسوب می شده است.

وی در ادامه با اعلام اینکه، برخورد با مسئولان خاطی در حال پیگیری بوده اما سطوح رسیدگی به آنها متفاوت است، خاطرنشان کرد: کمبود منابع انسانی در قوه قضائیه یکی از مشکلات ملموس این مجموعه به شمار می آید.

حجت الاسلام صادقی، اطاله دادرسی و یا تأخیر در رسیدگی قضایی و برخوردهای نامناسب را از جمله مشکلات مردم با قوه قضائیه دانست و اظهار داشت: قبول این امر به عنوان یکی از ضعف های دستگاه قضا بر گردن قوه قضائیه است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قضات به بیش از دو برابر استاندارد به پرونده ها رسیدگی می کنند، افزود: در برخی از شعب هر قاضی 150 ساعت به شکایت ها رسیدگی می کند.

صادقی، حجم بالای پرونده ها را از عوامل عدم رضایت مردم از سرعت پیگیری پرونده ها اعلام کرد و یادآور شد: گاهی زمان کم و حجم بالای کاری می تواند از دقت آراء و میزان حوصله در پاسخگویی، کم کرده و موجب نارضایتی ارباب رجوع به شعب باشد.

وی از وجود 15 میلیون پروند در شعب مختلف قوه قضائیه خبر داد و گفت: در دستگاه قضایی فرآیند رسیدگی به دادرسی ها طولانی بوده ضمن اینکه برخی پرونده ها دو تا پنج بار مورد شکایت قرار گرفته و با عناوین متفاوتی و در شعب مختلف در حال بررسی هستند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1309393
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.