مجید حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوه بر این برخی از شهروندان نیز اقدام به نامنویسی در سایت کشوری اهدای عضو، اهدای عضو بیمارستان مسیح دانشوری، هلال احمر و انجمن حمایت از بیماران کلیوی کردند.

وی نامنویسی در سایت ملی و استانی اهدای عضو را معتبر دانست چرا که با وارد کردن کد ملی فرد اهدا کننده عضو، مشخصات فرد روئیت و قابل پیگیری است.

مسئول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه از تمامی افراد برای نامنویسی استقبال می‌شود و محدودیت سنی ایجاد نشده است افزود: سلامت فرد برای اهدای عضو هنگام مرگ مغزی و انجام این فرایند بررسی می‌شود.

حمیدی یادآوری کرد: ۲ هزار و ۲۲۰ نفر از مردم این استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور در غرفه‌های در نظر گرفته شده برای اهدای عضو نسبت به ثبت‌نام اقدام کردند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌هایی برای صدور کارت اهدای عضو خریداری شده است بیان کرد: با وجود صدور کارت و حتی رضایت محضری، برخی خانواده ها و وراث قانونی نسبت به اهدای عضو بیمار مرگ مغزی رضایت نمی‌دهند.

مسئول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: با توجه به اینکه بیشتر خانواده ها پیش از مرگ مغزی عزیزانشان توجیه نشدند هنگام اقدام این تیم برای جلب رضایت، آنها استقبال نکرده و اهدای عضو را بی حرمتی و اهانت دانسته یا از حرف های مردم مبنی بر فروش اعضای بدن، ابراز نگرانی می‌کنند.

حمیدی با بیان اینکه توجیه کردن خانواده بهترین راهکار برای اهدای عضو هنگام مرگ مغزی است ادامه داد: حدود ۴۰۰ هزار خانوار در همدان ساکن هستند که اگر از هر خانواده یک نفر نسبت به دریافت کارت اهدای عضو اقدام کند به ایده‌آل دست یافته‌ایم.

۱۱ تن امسال در همدان نسبت به اهدای عضو اقدام کردند همچنین هم اینک ۶۰ بیمار در این استان چشم انتظار پیوند کلیه هستند.

۷۵۲۶/۲۰۸۷

  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.